2777
2789

سلام بچه ها من مهمون دارم فردا 

چندتا دسر آسون بهم ياد ميديد

با موز با توت فرنگي با بيسكوييت هرچي بود مچكرمممممم😘😘😘😍

همه دسرها راحتن

مثلا من هنرمندم

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه لایه بیسکوییت یه لایه موزو گردو روشم کرم کارامل    

بهترين حالتش اينه

كرم كارامل نداري، ژله بذار

داري كرم كارامل بهتره

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

من چندبار مطرح کردم خیلی جذاب نیست بحث خیانتو اینا جذابتره انگار

من خودم دسر بیس ژلاتینی و چیزکیک و یخچالی نمیخوام

ساده ترین دسر کاسترد ، فیت و فان،پودینگ اماده

نمیشه هر مشکلی رو با تکون دادن مدرک تحصیلی بطرفش و خوندن وِرد حل کرد امروز اگه ارزش مدرک تحصیلی 5 باشه ارزش تجربه 95 است. پس تا میتونید تجربه کسب کنید.

دسر عربي طعمش خوبه

ولي وسيله زياد ميخواد

پاناكوتا هم راحته

شير و خامه و شكر و ژلاتين( خواستي وانيلي، توت فرنگي يا زعفرانيش كن) مزه دنت ميده

جدي خوب ميشه؟؟؟ كرم كارامل از اين پودرا؟؟؟

اره عزیزم خوشمزه میشه پایه ثابته سفره های ماس

پودر کرم کاراملو بگیر درستش کن طبق دستوری ک روش نوشته

بعد یه لایه از مایه کرم کارامل بریز توی ظرفایی مث جام یا گیلاس خوری  بزارشون یخچال یه مقداری بگیره خودشو بعدش بیسکوییت بتی پور رو تقریبا کوچولوش کن یا همون درسته یه لایه بچین روش با موز و گردو یا شکلات چیپسی اگه داری اینا دل بخواهه

دوباره روش کرم کارامل بریز

و بهار زنی دیوانه و سرخوش بود که در میان خنده هایش گریه میکرد.😊🌱🍃

ببسکوییتو پودر کن با کره و عسل قاطی کن تلخ باشه بهتره یک لایه کاسترد غلیظ بریزبا توت فرنگی های خرد شده قاطیش کن ترکیب رنگ زرد و قرمز عالیه بعد 2.3 ساعت در یخچال بود یک لایه ژله هر رنگی  که به دیزاین میزت میخوره بریز روش روشم با هرچی خواستی تزیین کن عالی میشه من خودم گردو هم قاطی میکنم

بشه عکسشم میزارم

نمیشه هر مشکلی رو با تکون دادن مدرک تحصیلی بطرفش و خوندن وِرد حل کرد امروز اگه ارزش مدرک تحصیلی 5 باشه ارزش تجربه 95 است. پس تا میتونید تجربه کسب کنید.