2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری پختی

سیب زمینی هم اینطوری برش دادم و تابه رژیمی (تابه دوطرفه)باروغن چرب کردم و سیب زمینی هارو چیدم و به مدت نیم ساعت با دربسته و شعله پخته شد طعم عالی داره حتما امتحان کنید . میشه بهش پنیر پیتزا و سس قرمز هم زد خیلی عالی میشه 

مرغ حلزونی : سینه مرغ رو به صورت نواری بریدم رول کردم نمک و فلفل زدم بعدم داخل تابه  سرخ کردمشون .

صلوات

چه بامزست فکر کردم میگو تو سیخ ها هست

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج
سیب زمینی هم اینطوری برش دادم و تابه رژیمی (تابه دوطرفه)باروغن چرب کردم و سیب زمینی هارو چیدم و به م ...

سیب زمینی رو اینجوری یادندارم چ جوریه

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین