خانوما من مشكل تخمدان داشتم پيش دكتر كه رفتم قرص دروسبلا داد. يه نوع قرص ضد بارداري هستش. گفت از اروز اول پريود بخور. ٢٨تايي هست. ٢٤تاش يه رنگه ٤تاش يهرنگ. من روز اول پريود خوردم. امروز روز نهم پري هست. ولي من خونريزي دارم. يعني فردا بايد غسل كنم وال من خونريزي دارم. كسي از اين قرص خورده مثل من شده باشه؟چقدر طول ميكشه اين اكه بيني ها تموم شه ؟
اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
به من گفت اون ٤تاش كه يه رنگ ديگس اخر بخور. بدبختي 3تا جعبه هم داده. ٣تا ٢٨تايي. گفت روز اول پريود ك ...
نمیدونم عزیزم فقط میدونستم اون آخریا آهنه
اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(