2777
2789
عنوان

بچه ها چیکارکنم ابروم پرپشت بشه+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2004 بازدید | 105 پست
استارتر بینی تو عمل کنی عالیی میشی😶

والا هیچ کارنکردم دارن میگن فتوشاپه یه نظرخواستم کلی بدوبیراه شنیدم مردم سرشون دردمیکنه هانه خانومی اهل عمل وبوتاکس نیستم چهره ی اصلیموبیشتردوست دارم

زندگی مثل پیازه هرورقی بزنی اشکتودرمیاره💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا هیچ کارنکردم دارن میگن فتوشاپه یه نظرخواستم کلی بدوبیراه شنیدم مردم سرشون دردمیکنه هانه خانومی ...

شما سرتون درد میکنه ک من گفتم فتوشاپه این کلمه رو فک میکنین بد و بیراهه خوبه فحشتون ندادم خدایا توبههههه😓😓😓😓

شما سرتون درد میکنه ک من گفتم فتوشاپه این کلمه رو فک میکنین بد و بیراهه خوبه فحشتون ندادم خدایا توبه ...

اخه گلم خانومی هرکسی برای خودش یه شخصیتی داره اینجوری به حریم دیگران توهین میشه منظورم شمانبودید ولی یه نگاه کن متنها رو ببین چیامیگن این درست نیست عزیزم به دل نگیرببخشید ناراحتت کردم حالا نظرندادی که چیکارکنم بااین ابروهای لنگ به لنگم که اصلا همسان نیستن

زندگی مثل پیازه هرورقی بزنی اشکتودرمیاره💜

استاتر من پزشک ابرو هستم  عکست دوباره بزار تا بگم

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی