2777
2789
عنوان

وای چی بپوشم 🤔🤔🤔

192 بازدید | 7 پست

چی بپوشم خودمون یه طرف خانومای نی نی سایتی هم یطرف 😅😅😅😅

داستانی شده ها فکر کنم در کمد لباس رو که باز میکنن میگن بزار اول تاپیک بزنم بعد ببینم چی دارم و چی بهم میاد 

وقتی نگرانی دعا کن ،وقتی دعا کردی چرا نگرانی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا خانما بهشون برنخوره . من این حس رو برای تاپیکهای( مدل لباس مجلسی پیشنهاد بدین) دارم . به جای سرچ توی گوگل و هزاران کانال ، اینجا تاپیک زدن فایده ای نداره به نظرم. 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
حالا خانما بهشون برنخوره . من این حس رو برای تاپیکهای( مدل لباس مجلسی پیشنهاد بدین) دارم . به جای سر ...

موافقم عزیزم بعدم ذهنی چطور میشه حدس زد چه لباسی به چه اندامی میاد 

الزاما هرچیزی که جدید و مد هست به هرکسی نمیاد نمیشه پیشنهاد خرید داد واقعا 

وقتی نگرانی دعا کن ،وقتی دعا کردی چرا نگرانی 

بیژامه  بابا بزرگ خدا بیامرزم  بپوشن دیگه  

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........