2777
2789
عنوان

دوستان اونایی که وام گرفتن بیان

87 بازدید | 5 پست

ما وام لازم داریم جایی رو میشناسین ک پولی چیزی بده تا ماهی 500تومن میتونیم قصد بدیم

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اگه کارت جور شد ب منم بگو چکار کردی. منم خ لازم دارم. خداخیرت بده 

خب ببین الان سی تومن میدیم به یارو چهل تومنم خود یارو وام برامون ورداشته ماهی یک تومن تا چهار سال ولی بارم اینطوری پنجاه تومن کم داریم ک هیشکی بهمون قرض نمیده .نوشتن قرعه کشیای تو خونه ام ریسکه اخه کل حقوق شوهرم یک و هشتصد تا دو تومنه چجوری جفت و جورش کنیم

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم
عزیزم بانک رسالت امتیاز وام میفروشه ولی مراحلش تا بخوای وام بگیری یک تا دوماه طول میکشه

خب ببین الان سی تومن میدیم به یارو چهل تومنم خود یارو وام برامون ورداشته ماهی یک تومن تا چهار سال ولی بارم اینطوری پنجاه تومن کم داریم ک هیشکی بهمون قرض نمیده .نوشتن قرعه کشیای تو خونه ام ریسکه اخه کل حقوق شوهرم یک و هشتصد تا دو تومنه چجوری جفت و جورش کنیم