2777
2789

جراحی زیبایی بینی با تخفیف فوق‌العاده در کلینیک های زیبایی بیوتی آفر در کرج و تهران

توسط فوق تخصص جراحی پلاستیک و همچنین متخصص گوش و حلق و بینی

همچنین عمل های زیبایی لیپوماتیک، لیفت و پروتز سینه، تزریق چربی و...

آفر قیمت ها به مدت محدود می باشد.

🎀جهت اطلاع از قیمت، مشخصات پزشکان و نشانی مراکز لطفا با شماره های ذیل تماس حاصل فرمائید.

09374010897

مرا عهدیست با جاناااان، که جاناااان جاااان من باشد💑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جراحی زیبایی بینی با تخفیف فوق‌العاده در کلینیک های زیبایی بیوتی آفر در کرج و تهران توسط فوق تخصص ج ...

این دکتر خیلی عالیه مبلغ عملش 4.5 هست 4 روز فردیس کرج و یک روز شهران تهران هستن انقدر کارش خوبه که وقتی میری مطبش باید تو نوبت آسانسور باشی

مرا عهدیست با جاناااان، که جاناااان جاااان من باشد💑
واقعا چ خبر چهار ده ؟؟؟؟؟؟؟  واقعا موندم پیش کی برم تا هفت هشت تومن میتونم

عزيزم دكتر هاي خوب الان كمتر از اين نميگيرين بازم بيشتر بپرس به تبليغات اينترنتي خيلي توجه نكن 

انچه روشن بكند صبح مرا خنده توست
عزيزم دكتر هاي خوب الان كمتر از اين نميگيرين بازم بيشتر بپرس به تبليغات اينترنتي خيلي توجه نكن 

اره موندم واقعا از کی بپرسم چون ب خانواده شوهرمم نمیخوام بگم میرم عمل اگه بگم نمیزارن تازه شوهرمو یکم راضی کردم

اره موندم واقعا از کی بپرسم چون ب خانواده شوهرمم نمیخوام بگم میرم عمل اگه بگم نمیزارن تازه شوهرمو یک ...

عزيزم ساكن كرج هستي؟ 

يكي از دوستام چندسال پيش عمل كرد خواهرشم قبل از عيد پيش همين دكتر عمل كرد اسمشو نميدونم خانومه ولي كارش خوبه فردا ميپرسم اسمو تلفنشو واست يه سر بزن ببين خوشت مياد از كارش به نظر من تميزه قيمتشم فك ميكنم قبل از عيد ٥؟بود

انچه روشن بكند صبح مرا خنده توست