2777
2789
عنوان

روز اولین سونو بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 44 پست
عزیزم توی هفته شش انتظار داری درباره قسمتای تحتانی اندام های جنین صحبت کنن یا گرید جفتتو بررسی کنن ی ...

گاو که نیست خیر سرش دکتره ، تو هفته های اول بارداری وظییییفشه سوالای حیاتی و مهمو ازم بپرسه مثل سوابق بیماری که بشه یه کاری کرد ، وقتی قسمتای تحتانی بچه شکل گرفت بعد ميخواد بررسی کنه???? یا اینکه بچه بیست سالش شد??

🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی داره دکتر مام همینجوریه تغذیه تو به اون ربطی نداره ک اون کاری که بهش مربوط بوده رو بخوبی انج ...

دکتر سونو نیست که تغذیه بهش مربوط نباشه عزیزم ، دکتر زنان زایمانه ، دکتر دوستم ریز به ریز چیزای ممنوعه رو بهش گفته بود تمام آزمایش هارو تو همون هفته ششم ازش گرفته بود که مشكلي باشه زود رفع شه نه اینکه بذاره جتد ماه بگذره بعدا 

فقط من بخاطر دوري مسير نتونستم پیش اون برم ، و رفتم پیش این دکتر ، که متاسفانه وقتی با دكتراي مسئوليت پذیر مقایسه میکنم میبینم همچين کاری ام بلد نیست 

دکتر سونو نیست که تغذیه بهش مربوط نباشه عزیزم ، دکتر زنان زایمانه ، دکتر دوستم ریز به ریز چیزای ممنو ...

آها پس ببخشید من ندونستم . پس دکترتو عوض کن و قبلشم تحقیق کن که این یکی دکترتم آدم بیخیال و پولکی نباشه. انشااله بسلامتی زایمان کنی و بارداری راحتی داشته باشی.

آها پس ببخشید من ندونستم . پس دکترتو عوض کن و قبلشم تحقیق کن که این یکی دکترتم آدم بیخیال و پولکی نب ...

مرسی گلم خیلی ممنون

گاو که نیست خیر سرش دکتره ، تو هفته های اول بارداری وظییییفشه سوالای حیاتی و مهمو ازم بپرسه مثل سواب ...

بچه اولته؟

ببین سونوگرافیست اصلا این مسایلو پیگیری نمیکنه.ینی وجدان کاری نداره تا این حد

ولی یه سری چیزای بدوی مثل ساک و سن بارداری و مایع ازاد در تخمدانو این چیزارو فقط میگه

شما صبور باش در مراحل بعدی اطلاعات تکمیلی تری میگیری.گرچه بازم اونا چیزی بهت نمیگن اخر کار خودت میتونی بپرسی.

اگر تهرانی میتونم جای خوبیو بهت معرفی کنم ک ب سوالات هم پاسخ بده و خودش هم توضیحات لازمو حین سونو بهت بده