2777
2789
عنوان

درد دل

120 بازدید | 7 پست

سلام دوستان امروز صبح یه اتفاقی برام افتاد خیلی اعصابم خورد شد دوست دارم با کسی درد دل کنم 

داشتم از کوچه خونه بابمثام دنده عقب میومدم بیرون آخه هر صبح میرم کارای بابامو انجام میدم مریضه رو جاست بعد در حین اینکه داشتم میومدم بیرون یه ماشین از پشت سر با سرعت اومد ترمز کرد چسبوند به ماشین من و هی بووووق میزد و هتاکی میکرد منم بین جدول و کوچه گیر افتاده بودم واقعا نمیدونستم باید چیکار کنم با مشت زد رو جعبه عقب ماشینم و داد و بیداد همه مردم جمع شده بودن هرچی به پلیس زنگ میزدم جواب نمیداد من تنهای تنها بودم بی هیچ کس و قدرتی

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود

خلاصه یه آقایی پادر میونی کرد ماشین منو جابجا کرد اونم رفتش آخرش به پلیس زنگ زدم گفتم چرا اون لحظه جواب ندادین گفت سرمون شلوغ بوده منم چند تا حرف درست حسابی راجب قوانین جمهوری اسلامی و اینا بهش گفتم اونم البته کم نیاورد خلاصه درد دلمو خالی کردم سر پلیس بد بخت حالا میگفت شماره پلاکشو برداشتی باید بری دادگاه شکایت کنی

خلاصه کل بدنم میلرزید خیلی حال بدی بود خیلی اومدم در خونه خودمون اونقدر گریه کردم که نگو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حساسی بجای تو بودم ماشینو خاموش میکردم از ماشین پیاده میشدم اول یه لگد به ماشینش مینداختم میگفتم یابو اروم بگیر من یونجه ندارم داخل ماشین اگه زبون ادم بلد نیستی زبون حیوونم من بلد نیستم. 

چه حساسی بجای تو بودم ماشینو خاموش میکردم از ماشین پیاده میشدم اول یه لگد به ماشینش مینداختم میگفتم ...

خخخخخخ ایول کاش میتونستم اینجوری جوابشو بدم

هیچ عین خیالت نباشه بعضی مردا وحشین بدشون میاد میبینن زن پشت فرمونه از قصد شلوغش، میکنن، ایشون وحشین ...

آره بخدا راست میگی

مرسی گلم❤️