2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین کمک

429 بازدید | 15 پست

سلام.من دیروز رفتم دکتر پوست و واسم قرص راکوتان نوشت.دیشب یکی انداختم.چندروزی بود پریودم عقب افتاده بود.امروز صب بیبی چک گذاشتم و مثبت شد.رفتم عوارض راکوتان رو دیدم و میترسم.با یکی ضرری به جنین میرسه؟

چرا یه بدبخت؟نمیدونم همین به ذهنم اومد. خوشبخت ک شدم عوض میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینجوری شدم دیگ قرص نخوردم خداروشکر نینیم دیگه داره میاد پیشم

وای خداروشکر.شما چن تا خورده بودین عزیزم؟

وای خداروشکر.شما چن تا خورده بودین عزیزم؟

منم ی دونه خوردم طی تصمیم انتحاری گفتم بزار فردا برم از بدم مطمین شم چون عقب انداخته بودم و بیبی منفی بود رفتم از شیش هفته بودم

البته شبش بیبی زدم اون موقع مثبت شد

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
مگه قبلش دکتر برات تست بارداری ننوشت؟ مادامی که این قرص مصرف میشه نباید برای بارداری اقدام کنی

نه دکتر پوست بود.اصلا فک نمیکردم باردار باشم.صب شانسی بیبی چک گذاشتم فقطم دیشب یکی خوردم

منم ی دونه خوردم طی تصمیم انتحاری گفتم بزار فردا برم از بدم مطمین شم چون عقب انداخته بودم و بیبی منف ...

ای جانم.انشالله بچه تون بسلامت دنیا بیاد گلم

نه دکتر پوست بود.اصلا فک نمیکردم باردار باشم.صب شانسی بیبی چک گذاشتم فقطم دیشب یکی خوردم

خب دیگه دکتر پوست باید این ازمایشو بنویسه

من سالها قبل این قرصو خوردم 

اون موقع خیلی سفت و سخت میگرفتن 

تست بارداری  رو حتما میگرفتن و میگفتن زمام مصرف این قرص برای بچه دارشدن اقدام نکنین