2777
2789
عنوان

یک دقیقه مطالعه بچه ها بیاین💪💪

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 38 پست
از من بهتر میدونه چی دارم چی ندارم ولش من بخام جواب بدم کتلتش میکنم همسرم گفته جوابش رو نده بگو خودم ...

جواب نده چیهههه؟؟؟ینی چی جواب نده ؟؟محکم باش جواب بده با هرکی عین خودش برخورد کن قاطع محکم شخصیتتو جورب نشون بده که به خودشون اجازه ندن حرفی بزنن ....به چه جراتی نظر میده راجب لباسات ؟؟؟زندگی خیلی کوتاهتر از اونیه که به حرفای اینجور ادما اوقات زندگیتو تلخ کنی ....

از من بهتر میدونه چی دارم چی ندارم ولش من بخام جواب بدم کتلتش میکنم همسرم گفته جوابش رو نده بگو خودم ...

گاهی وقتا سکوت خوب نی !!!سکوت کنی اعصاب خوردیاشونو رو سرت خالی میکنن کمبوداشونو رو سرت خالی میکنن....من هر روز یه سری تکستایه انژی مثبت تو کانالم میزارم خیلی زیاده ولی بیا بخون کمکت میکنه .. 

Lifestylee24

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی وقتا سکوت خوب نی !!!سکوت کنی اعصاب خوردیاشونو رو سرت خالی میکنن کمبوداشونو رو سرت خالی میکنن... ...

دستت درد نکنه سر فرصت میام عضو میشم ت لگرام رو لبتابه رو گوشی نصب نکردم. ولی من جوابشو بدم تهمت میزنه آخه تنها گیرم میاره حرفاشو بارم میکنه تا اگه جواب دادم صدتا بزاره روش اصلا نباید جوابشو بدم یبار بهم گفت هیشکی واسه زنش این همه خرج نمیکنه بچه منو نمیدونم تو باهاش چیکار کردی اینجور شده واسه من اینجور نبود گفتم من کاری نکردم دست شما درد نکنه شما اینجور تربیتش کردین که به خانومش احترام میزاره. رفته بود به شوهرم گفته بود زنت بهم گف تو بچه تو درست تربیت نکردی!!!! خودشو زده بود به مریضی دستمال بسته بود سرش دادو هوار می‌کشید 

دستت درد نکنه سر فرصت میام عضو میشم ت لگرام رو لبتابه رو گوشی نصب نکردم. ولی من جوابشو بدم تهمت میزن ...

این ببخشیدا مشکل مغزی داره.. اول از همه کاری کن شوهرت پشتت باشه و به هیچ وجه حرفای دروغ مادرشو باور نکنه بعد با سیاست و بدور از بی احترامی جوابشو بده!!اصلا رک بگو مشکلش با شما چیه؟؟دقیقا اونو بگه!!!اینکه خیلی بهت حسادت میکنه تابلوعه ولی سعی کن خیلی کمتر بری اونجا و اصلاااا تنها نمونی اصلا 

دستت درد نکنه سر فرصت میام عضو میشم ت لگرام رو لبتابه رو گوشی نصب نکردم. ولی من جوابشو بدم تهمت میزن ...

پیش خودت فک کن طرفت یه غریبس و باید حق خودتو بگیری نزار کسی بت زور بگههه !!!هیچکی باارزش تر از خودت و اعصابت نیس ...تنها راهش اینه کمتر ببینیش و جوابشو بدی سکوت کنی اینا بدتر میکنن ...مادر شوهرت قصد دوبهم زنی داره بین شما و شوهرت قشنگ معلومه از حرفاش

من دوست ندارم برم هی زنگ میزنه بیا اینجا منم که نمیرم به شوهرم میگه خونه چی هس که میخاد تنها بمونه م ...

نه این چه حرفیه ....ولی بنظرم حرفاتو بزن به شوهرت بگو به پدر شوهرت بگو نریز تو خودت...حرف بزن خودتو خالی کن اجازه نده کسی بهت توهین کنه ....مادرشوهری که اینقد ذهنش کثیفه یا خودش اینکاره بوده که به این چیزا فک میکنه... یا بمرور میخاد باعث جداییتون بشه....چون تنهایی وغریب خودت اذیت میشی....واسه خودت یه سرگرمی ایجاد کن باشگاهی کلاسی چیزی...قوی باش هر روز بفکر یاد گرفتن چیز جدید بهشون نشون بده خودتو... اون از حسادتش امکان داره خیلی در اینده بهت لطمه بزنی جلوش وایسا ....لااقل حرفاشو به شوهرو پدرشوهرت بگو... که بدونن چه ادمیه

بیکار ننشستم تو شرکت شوهرم کار میکنم ولی اکثرا تو خونه کارامو انجام میدم چون شرکت طراحیه از خونه میش ...

ای واییی عجب ادمیههههه ... چقدددد نسبت بهت حسادت میکنههه پس قدر خودتو خوشگلیتو بدون واقعا جدی دارم میگم رو خودت تمیرین کن بیخیال باشییی... ایشالا اون معجزه واست اتفاق بیوفته و زودی بری شهرتون فقط جذب کن هرچیو که میخای و تو رویاهات باورش کن مطمین باش اتفاق میوفته خیلی زووود... ببینم روزی که زیر این پست بزاری معجزع شده ....حالت دلت همیشه خوش باشه عزیزم😍😍