2777
2789
عنوان

یک دقیقه مطالعه بچه ها بیاین💪💪

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقااا اخه مگه اون هم سنته که سر به سرش میزارب ولششش کن 😂😂😂بزار خودشو اذیت کنه

این جریان دیشبمونه

دیشب خونه مادرشوهربودم...یه پیراهن داداشم برام کادو خریده بود..اونو پوشیدم و رفتیم اونجا

...از در وارد شدم خواستم سلام بدم و احوال پرسی کنم برگشته میگه هرروزم یه چیزه جدید میخره میپوشه میاد اینجامارو حرص بده😐

اخه مریض روانی...مگه من همسن توام؟؟ از دخترتم ۱۰ سال کوچیکترم که منو باخودت مقایسه میکنی

این جریان دیشبمونه دیشب خونه مادرشوهربودم...یه پیراهن داداشم برام کادو خریده بود..اونو پوشیدم و رفت ...

عالییی بود😂😂😂😂اصلا ...بش میگفتی نظر لطفتونه مامان جون😁😁

میدونستی واکنش نشون بدی بدترههههه؟؟؟؟اصلااا ابدااااا واکنش نشون نده چون بیشتر میسوزن

اره میدونم

منم بهش گفتم داداشم برام کادو گرفته..برگشته میگه داداش تو مغازه داره ما چیکار کنیم حالا😐

آخه نمیدونی چیا میگه چیا میکنه  من یبار گفتم اصلا خوشم نمیاد کسی لوازممو قرض بگیره اگه کسی است ...

ای بابااا رو خودت کار کن جواب بدهههه به هر کی عین خودش جواب بده همیشه پیش خودت این کلمرو تکرار کن هیچکی بالاتر از من نیس هیچکی نمیتونه اسایش منو خراب کنه ...درو اتاقتو قفل کن خیلی رسمی صحبت کن کمتر برو و در کل کلا فقط شنونده باش نظر نده

ای بابااا رو خودت کار کن جواب بدهههه به هر کی عین خودش جواب بده همیشه پیش خودت این کلمرو تکرار کن هی ...

از من بهتر میدونه چی دارم چی ندارم ولش من بخام جواب بدم کتلتش میکنم همسرم گفته جوابش رو نده بگو خودم جواب بدم ولی واقعا بعضی حرفا دلمو خیلی میشکنه مثلا دیشب یه مانتو تنم بود البته از زیر چادر که اصلا هم بد نبود به دخترش گفت دخترای خراب و نابکار از این مدل مانتو ها تن میکنن یا میگه باید کلفتی بچه مو بکنی پسرم چرا گرفتت. منم از صبح دست به سیاه و سفید نزدم شوهرم بیاد ببینم کلفت کیه