2777
2789

سلام

بچه ها اگه میشه به من بگین واسه کنکور هنر چه دروسی رو باید بخونیم؟کسی هست که دانشگاه طراحی و دوخت خونده باشه؟

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه😐خواهشا تو حلقه بقیه نکنین😑

من خوندم. اما نه طراحی دوخت یه رشته هنری دیگه.علاوه بر کتاب های دبیرستان باید اطلاعات عمومی هنریتو تا سرحد ممکن بالا ببری. حتی مجله و فیلم. 

کتاب تاریخ هنر جنسن رو بخون. زبان،ریاضی،واین جور دروس رو هم باید خیلی بحونی

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
من خوندم. علاوه بر کتاب های دبیرستان باید اطلاعات عمومی هنریتو تا سرحد ممکن بالا ببری. حتی مجله و فی ...

من دبیرستانیم تجربی میخونم ولی میخوام کنکور هنر هم بدم واسه طراحی و دوخت شما طراحی و دوخت خوندین دانشگاه؟

علاقه داشتین؟میشه رتبه و ترازتون رو بگین؟و دانشگاهتون رو البته اگه مایلین

دروس تخصصی و عمومیش رو میشه بگین من اصلا نمیدونم چه کتابهایی داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دبیرستانیم تجربی میخونم ولی میخوام کنکور هنر هم بدم واسه طراحی و دوخت شما طراحی و دوخت خوندین دان ...

گفتم که من خنر خوندم اما طراحی و دوخت نه. اول باید کنکور شرکت کنی بعد که انتخاب رشته کردی با توجه به رشته ت می پذبرنت. اصولا رشته هنر یه جای معمولی بخواهی قبول بشی باید رتبه ت زیر  هزار باشه. دانشگاه خوب بخواهی زیر صد و رشته های عکاسی و سینما و اینا تک رقمی یا نهایتا خوش شانس باشی زیر بیست.

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
من دبیرستانیم تجربی میخونم ولی میخوام کنکور هنر هم بدم واسه طراحی و دوخت شما طراحی و دوخت خوندین دان ...

اینجا بخوام بگم که چندین صفحه میشه.باید بری کتابخانه یا کتابفروشی هایی که کتاب مربوطه رو دارن یا از مشاور تحصیلی کمک بگیری

این هم که منطقه ی چند باشی و سهمیه منطقه داشته باشی تا حدی موثره

سخته قبول شدن توی این رشته که من میخوام؟

ممنون جواب دادین

سخته قبول شدن توی این رشته که من میخوام؟ ممنون جواب دادین

کلا کنکور هنر واسه همه ی رشته هاش سخته باید اطلاعات عمومی هنری تو بالا ببری درپس عمومی مثل زبان ادبیات عربی و ... هم خیلی بخون که درصد بالا بزنی خیلی کمک می کنه

مثلا من یه نفرو میشناسم رشته ش تجربی بود درصد های تخصصی رو پایین زد اما چون عمومیش خوب بود ،هنررتبه هشتصد آورد

کلا کنکور هنر واسه همه ی رشته هاش سخته باید اطلاعات عمومی هنری تو بالا ببری درپس عمومی مثل زبان ادبی ...

آها چه خوب مرسی عزیزم وقت گزاشتی جواب دادی