2777
2789
عنوان

تفاوت ترشحات بارداری با نشتی کیسه آب

70396 بازدید | 47 پست

خانومای باردار من ماه هفتمم ترشحاتم بیشتر شده اما این افکار منفی که نکنه کیسه آب نشتی داشته باشه دست از سرم بر نمیداره . دیشب سونو دادم گفت مایع آمونیاک نرمال است 

شما هم از این فکرا دارین یا فقط من اینجوریم😥😥

من یه بار کلی گریه کردم فک کردم سوراخ شده کیسه ابم

همسرم از ترس خیس عرق شده بود اما چیزی جز توهم خودم نبود خداروشکر

ازین توهما همه میزنن طبیعیه

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مث شما زمان‌بارداریم این فکرها تو ذهنم میومد شما دولیوان اب بخور یه پد بذار ببین بیست دقیقه اول پد خیس میشه یا نه اگه خیس نشد پس قطعا کیسه ابتون سالمه سالمه

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

اره بابا من سر بچه اولم دیگه آخر کاریا داشتم روانی میشدم ولی تا آخرش این افکار منفی باهام بود تا نگرفتم تو بغلم دخترمو خیالم راحت نشد

ولی این دومی خیلی بیخیالم😆

خدایا شکرت
آخه کلا میگن تو بارداری ترشحات زیاد میشه ولی قابل تشخیص نیست که کدوم ترشحات بارداریه کدوم کیسه آب

اره دقیقا من هی میگم نکن کیسه آبمه استرس میگیرم کاش یگی باشه فرقشونو بگه راهنمایمون کنه

آخه کلا میگن تو بارداری ترشحات زیاد میشه ولی قابل تشخیص نیست که کدوم ترشحات بارداریه کدوم کیسه آب

خیبی ببخشید ولی لباس زیرتو بو کن اگه بوی شیرین داد یا اینکه بوی منی اون‌کیسه آبه ولی اگه سفید بود و بوی مثل ادرار یا ترش اون ترشح خیلی ببخشید انقدر واضح گفتم😶