یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چراکه شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش بگذاری. . .
الان نگاه کردم کاربر @00nil ریپلایم کرده رفتم بخونم دیدم تعطیل شده
عزیزم صداش میکنی بیاد
من بلد نیستم اسمش رو
بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چراکه شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش بگذاری. . .
باردارم شده باردار مولار شده ! که نیاز به کلی دوا درمون داره نمیتونه کاری کنه
بیمارستان که ازش مشخصات همسر میخواد
خودشم بخواد اقدام کنه به سقط هم پول زیادی ازش میگیرن هم اینکه بکارتشو از دست میده هرچند کسی که بارداره من فکر نمیکنم بکارت داشته باشه
میگفت اگه سقط کنم بکارتم از بین میره خانوادمم مطلع نیستن
خودش فکر میکرد بکارت داره ولی نداره احتمال زیاد