2777
2789
عنوان

فیبروم سینه کی داره،اطلاعات میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 7399 بازدید | 36 پست

من به خاطر درد پریود ی هفت هشت سال پیش رفتم دکتر بهم قرص ناپروکسن داد وقتی میخوردم خیلی خوب بودم،،،بعد از یک سال دیدم سر سینه هام چندتا مو زائد در اومد ،،پارسال که رفتم دکتر گفت این غده تو سینه ت به خاطر ریشه موهای سر سینه ست،،راست گفته به نظرتون؟؟؟؟

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

😒

خانمای گل نی نی سایتی میشه خواهش کنم واسه رسیدن به عشقم به نیت پنج تن آل عبا ٥ مرتبه 🎀 أَمَّنِیُجِیبُ المُضطَرَّ إِذا دَعَاهُ وَ یَکشِفُ السُّوء🎀 بخوانین😢   🌟 دلم کربلا میخواهد... ولی آقا ❤دونفره❤🌟خدا کند...تا عید امسال خدا دستان تو را تحویل من دهد💑        🙏💖 الهی به حق صاحب الزمان برسین به عشق زندگیتون  🙏💖الهیبهترین امضای زندگیتونو کنار امضای عشقتون بزنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اصلا ترس نداره ها فقط خیلی خیلی زود برو پیگیر شو منم احساس می کردم به محض این که متوجه سفتی تو سینه م شدم سریع رفتم پیش دکتر جلیلی همونجا تشخیص دادن سریع ردمان شروع کردم الان هم حالم خوبه . ولی حتما از یه متخصص خوب کمک بگیر.

عزیزم اصلا ترس نداره ها فقط خیلی خیلی زود برو پیگیر شو منم احساس می کردم به محض این که متوجه سفتی تو ...

مال من خودش اب شد الان حامله م هیچ اثری نیست خداروشکر

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

سلام عزیزم 

منم فیبروم داشتم،یک فیبروم پنج سانتی ک دکتر تشخیص دادن باید جراحی بشم و بیرون بیارن و بعدش شش ماهی یکبار سونو بشم

و الان ی فیبروم کوچیک دوباره زده ولی خیلی کوچیکه