2777
2789
عنوان

خونه اوقافی بخریم یانه

13650 بازدید | 42 پست

قیمت سنددارک خیلییییی گرونه بااین پولمون نهایتااوقافی یاپشت قواره بتونیم بگیریم بنظرتون مشکل برای بعداپیش نمیاد برای دوباره ساختنش یاهرچیزدیگه ای؟لطفاراهنمایی کنین ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا

به همین فکرو خیالای بعدش و ریسکش نمیارزه 

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

من پرسیدم موردی نداره، اگر البته میخواهید بسازید از نو و تغییر توش بدید به مشکل می‌خورید باید برید اوقاف اجازه بگیرید و گزنه همین جوری میخواهید استفاده کنید موردی ندارد فقط سالی یه مبلغ خیلی کم باید بدید اوقاف

غصب که نکردید، اجاره کردید از اوقاف پولش را سالانه باید بدید، اگر کسی پولش را نده اون محل اشکال است

والا منم نفهمید چرا میگه.

فقط نقل قول کردم.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

نه بابا این حرفا چیه باای من خرید بعد رفت شهرداری یه کقدار خسارتم داد سندشم ازاد کرد اوقافیای شخصی که مثلا برای مسجد و ایناست مشکل داره نه همه

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼