2777
2789

نامزدم امروز اصلا باهام درست و حسابی حرف نزد میدونم که یه مشکلی داره از رفتاراش فهمیدم ولی چیکار کنم چجوری مجبورش کنم باهام حرف بزنه؟

وقتی حرف نزنه هم اون اذیت میشه هم من تازه اخلاقشم بد میشه انگار میخواد دق و دلیشو سر من خالی کنه چجوری باهاش حرف بزنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابام که اینجوری میشه مامانم دست ما رو میگیره میریم بیرون چون میگه به تنهایی احتیاج داره

اگر بدانيد مردم هزار بار بيشتر به يك سردرد معمولى خوداهميت مى دهند تا به خبر مرگ من و شما،ديگر نگران نخواهيد شد کهدرباره شما،چه فكرى مى كنند...!

من میزارم۲ساعت به حال خودش باشه و سرمو با ی کاری گرم میکنم بعدخودش میاد سراعم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

یه روانشناس میگه مردا برای خودشون یه غار تنهایی دارن که گاهی میرن توش الان نامزد تو تو اون حالته و در این وقتا باید بزاری به حال خودش باشه و یکمی با خودش خلوت کنه یکمی که بهتر شد چیزایی که دوست داره براش ببری بخوره(این خیلی مهمه) و بعد آروم آروم باهاش سر حرفو باز کنی ولی اگه چیزی نگفت اسرار نکنی که بدتر میشه

هیچ وقت غصه نخور، زندگی صد سال اولش سخته😁😁😁
شما چجوری رفتار کردی؟

حتی گفتم بریم بیرون دور بزنیم  شام گرم کردم  رفتیم تو پارک هم‌ی ساعت نشستیم  گفتم شاید از یادش بره  ولی باز امشب حالش همونجور بود

تنها راهش اینه کاری به کارش نداشته باشی تاخودش خوب بشه

واااای انگار بجای من سوال پرسیدی  شوهرمنم امشب خیلیییی ناراحت بود نفهمیدم چشه

شوهر منم امروز ی کم تو خودش بود پرسیدم گفت هیچی منم خیلی سمتش نرفتم الان هم اومدم رو تخت اونم چون ی کم بی حوصلس احتمال زیاد همون جلو تی وی بخوابه

بیهوده نگردید به تکرار در این شهر ؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد ❤😍😍