2777
2789
عنوان

کیا تازه زایمان طبیعی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من تازه زایمان نکردم ولی سوزشش طبیعی هست...اگر خون لخته ایی داشتی برو دکتر.ولی سوزش طبیعی هست..ولی اگر دردی داشتی  که غیر قابل تحمله برو دکتر...هروقت میری دسشویی قشنگ خودتو با بتادین و سُرم شست و شو  بشور (از داروخونه بگیر بگو برای شستن بخیه میخام)...بعدش کاملا با سشوار خودتو خشک کن...سشوار رو خیلی نزدیک نگیر که بخیه هات بسوزه...همین که پاهات گرم بشه و خشک بشن کافیه...لباس زیر و نوار بهداشتیت رو زود به زود عوض کن....و اینکه خیلی نخواب چون وقتی میخای پاشی خیلی درد میگیره.. انگار حس میکنی بخیه هات چسبیدن بهم...گاهی هم یواش یواش کاراتو خودت بکن یا راه برو توی خونه....اگر احساس میکنی بخیه هات پاره شدن میتونی یه آیینه بگیری جلوت و نگاه کنی تا خیالت راحت باشه....بعد از چند روز مراقبت بخیه هات خشک میشن ...اگه نخ های کوچیک قهوه ایی روی نوار بهداشتیت دیدی نگران نباش بخیه هات هستن که افتادن....اگر ده روزی از زایمانت گذشته به مامای خودت مراجعه کن تا معاینه ات کنه و وضعیت جوش خوردن رو ببینه...من وقتی رفتم انشگت زد و گفت خوب جوش خورده و یه مقداری انگشتو کرد داخل و گفت بخیه های داخلتم افتاده...و من خیالم راحت شد...ببخشید طولانی شد....

عزیزان من سه سال پیش زایمان داشتم.بعد تا چن روز بل بتادین و آب گرفتم خودم رو میشستم ولی خیلی بد بود وضعم سوزش بود و بخیه ها هم انگار خیلی خشک بودن به زور می نشستم اصلا به وضعی.خواهرم گفت حتما بتادین بهت نمیسازه.به جاش شامپو بچه استفاده کن و یواش یواش با آب ولرم رو به گرم بشور.جوری باشه که اذیتتون نکنه.ینی واسم عالیییی بود اون خشک و و ایناش اصلا نموند و سوزش هم نموند.خیلی هم زود خوب شدم .هر وقت اذیت میشدم می رفتم خودم رو میشستم و خوب میشدم

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش
اره عزیزم یادمه خیلی بخیه ام مسوزه داغون همش گرمممه راستی شما شکمت کار کرد

عزیزم کاملا عادیه اصلا نگران نباش مال من یک هفته گذشته هنوز میسوزه تازه انگار هر چی خشک تر میشه سوزشش بیشتر هم میشه. 

گرم هم که آره تازه بعضی وقتا تب و لرز هم دارم الانم بادبزن دستمه دارم خودمو باد میزنم 😦

شکمم آره . در ضمن شربت منیزیم هیدروکساید حتما بخور تا واسه دفع اذیت نشی به بخیه هاتم فشار نیاد

روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍
ممنون نه زیاد ۸ رفتم ۱۰ ربع زایمان کردم تا ۹نیم دردم قابل تحمل بود ولی دیگه بعد اون نتونستم 

ماشالا چه زود زایمان کردی عالیه

عزیزم مال شما هم باد داشت نخه بخیه هام بلنده

آره هم نخ بخیه م بلند بود هم کلی ورم داشت و سفت بود ولی الان نخا افتاده ورمش هم خیلی خیلی کم شده فقط درد و سوزش دارم

واي خب چكاريه سزارين كه بهتره😐😐😐من نظرم كلا عوض شد نسبت به طبيعي با اين تعريفاي شما😂

آره عزیزم سختی زیاد داره ولی با وجود همین دردا 

بازم میگن از سزارین بهتره ولی من تجربه سزارین نداشتم نمیدونم 

آره عزیزم سختی زیاد داره ولی با وجود همین دردا  بازم میگن از سزارین بهتره ولی من تجربه سزارین ...

خدا به همه بچه بده دردش چيزي نيست من الان ميگم اينجوري ولي وقتي باردار شم ديگه ايناش مهم نيس🙏🏽🌹

خدا به همه بچه بده دردش چيزي نيست من الان ميگم اينجوري ولي وقتي باردار شم ديگه ايناش مهم نيس🙏🏽🌹

انشالله خدا بهتون یه نینی سالم و خوشکل بده 😍