2777
2789
عنوان

خانماي خياط ميشه يه راهنمايي بكنين

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مادرتون بتونن پایه الگو رو یادتون بدن آره.متد خیاطی مادرتون چیه؟

چون خانم عمرانی فکر کنم با متد متریک کار میکنن

😇😇😇اندوه من این است که در عصر حواشی...‌.‌‌‌‌‌‌..........یک لحظه به فکر من بیچاره نباشی😇😇😇
اگه مادرتون بتونن پایه الگو رو یادتون بدن آره.متد خیاطی مادرتون چیه؟ چون خانم عمرانی فکر کنم با متد ...

اونارو نميدونم والا😂فقط ميدونم كه خوب ميدوزه

البته مامانم خياط نيس ولي بلده

حوصله داری هاااااا منم پنج ماهه دارم وقت اشپزی ندارم  یه اتو نمیتونم بکشم به پیرهن های شوه ...

زده به كله ام بدجوووور

ميخوام يكم سرگرم شم بچه داري يه نواخته افسرده ميشم اينجوري

خب عزیزم باید یک متد انتخاب کنید که فکر میکنم همین متریک از همه راحتتر باشه.سایز آماده میگیرید و الگو رو روی سایز پیاده میکنید.خیاطی با الگو خوبیش اینه که اکثر ایرادها روی الگو رفع میشه و لباس کم اشکال تره توی پرو

😇😇😇اندوه من این است که در عصر حواشی...‌.‌‌‌‌‌‌..........یک لحظه به فکر من بیچاره نباشی😇😇😇

ببین نت و سی دی و اینا رو بی خیال شو . توی ایسنتا یا تلقرام بگرد ببین کسایی که اموزش غیر حضوری دارن پیدا کن . بهترینشو انتخاب کن و برو جلو 

معمولا باید ماهیانه یه مبلغی بدی که خیلی ارزونتر از کلاس حضوریه . برات فیلم میفرستن و پشتیبانی کامل هست هر سوالی که داشته باشی

من کسی رو نمیشناسم که بهت معرفی کنم ولی هنرهای دیگه رو آنلاین و از طریق تلقرام یاد گرفتم و بسیار راضی بودم . توی نت فیلم زیاده ولی اینکه کسی بتونه قدم به قدم ببرتت جلو و برات رفع اشکال کنه خیلی خوبه