2777
2789
عنوان

خانماي خياط ميشه يه راهنمايي بكنين

203 بازدید | 30 پست

من زده به كله ام خياطي ياد بگيرم

هيچي ام بلد نيستم

به بچه چهار ماه ام دارم

ولي شديييييييد دلم ميخواد ياد بگيرم

ميخواستم بگم ميشه يه سي دي آموزشي خوب چي سراغ دارين؟!

ميدونم ميگين بايد برم كلاس...ولي فعلا با بچه اصلا شرايط كلاس رو ندارم

يه چرخ خياطي كاچيران مدل رز هم دارم

ايا ميشه با اين كار كرد؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با سی دی نمیتونی رفع اشکال کنی.....حتما باید برای خیاطی پایه پیش یک خیاط یا آموزشگاه آموزش ببینی....حالا با سی دی میتونی مدلای بیشتر یاد میگیری.

😇😇😇اندوه من این است که در عصر حواشی...‌.‌‌‌‌‌‌..........یک لحظه به فکر من بیچاره نباشی😇😇😇

اگر نتی میخوای یاد بگیری فقط خانم عمرانی خوبه تو تبیان و یوتیوب و اپارات فیلماش زیاده 

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤
از روی نت با فیلمای خانم عمرانی کار کن خیلی خوب یاد میده

برای فیلمهای خانم عمرانی هم باید یکم وارد باشین به اصطلاحات خیاطی.......اگر یکم بلد باشین ایشون آموزشهاشون بسیار آسون و قابل فهمه.

😇😇😇اندوه من این است که در عصر حواشی...‌.‌‌‌‌‌‌..........یک لحظه به فکر من بیچاره نباشی😇😇😇
برای فیلمهای خانم عمرانی هم باید یکم وارد باشین به اصطلاحات خیاطی.......اگر یکم بلد باشین ایشون آموز ...

اره من خیاطم گاهی به مشکل میخورم فیلمای ایشون خیلی کمکم میکنه