2777
2789

۴۰ دقه خیلیه بخواب استراحت کن تا سرحال شی بعدشم پاشو یک دقه نشین راه برو تا راحت بزایی

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
😓میترسم از الان برم  فاصلش ۴۰دقیقس

اگه دیر بری ک بدتره... 

من بودم میرفتم, بازم خوددانی

کسی پیشت هست؟؟؟ 

وای من چ استرس گرفتم, 😣😣

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای همینه مال من ۵ دقه ۵ دقه که شد رفتم بیمارستان گفتن دهانه رحم ۱ سانت🤔🤔🤔🤔راه برو  بگیر ب ...

پیاده روی خیلی دارم بعد شام نزدیکای ۸ رفتیم نیم ساعت پیش اومدیم

درد زایمان اینجوریه که از کمرت میگیره پخش میشه میاد به شکمت.. زایمان به هرحال درد داره ولی خداروشکر ...

سه ساعت خوش بحالت من هفت صبح بستری شدم ۱۰شب بدنیا اومد یک ساعت ی بارم بهم آمپول فشار میزدن

پذیرش انواع محصولات چرم کاملا دست دوز.  آیدی منmohammadi756md@
سه ساعت خوش بحالت من هفت صبح بستری شدم ۱۰شب بدنیا اومد یک ساعت ی بارم بهم آمپول فشار میزدن

دکترم فکر نمیکرد انقدر زود زایمان کنم پا شده بود رفته بود خونه😳خاک تو سرش کنن 30 دقیقم به خاطر اون منو نگه داشتن زایمان نکنم تا خانوم برسه .اخرم بدون دکترم  زایمان کردم

پسرم خوش اومدی به زندگی من و بابایی
پیاده روی خیلی دارم بعد شام نزدیکای ۸ رفتیم نیم ساعت پیش اومدیم

ی دوش بگیر  شکمت رو زیر دوش ماساژ بده استرس هم نداشته باش من تجربه بهم ثابت کرده همون اولش بری بیمارستان بیشتر اذیت میشی تا خونه بمونی و پیاده روی کنید و ورزش، ولی دیدی دردت زیاد شد برو بیمارستان چکت کنن

اگه امشب ب سلامتی رفتی واسه زایمان, بعدش هرموقع تونستی ب ما خبر بده ک چی شددددد

برات دعا میکنم راحت زایمان کنی 

شما هم برای من و بقیه دعا کن 🌸❤😊⭐

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...
ی دوش بگیر  شکمت رو زیر دوش ماساژ بده استرس هم نداشته باش من تجربه بهم ثابت کرده همون اولش بری ...

چشم مرسی از راهنماییت همون عصر که دوش گرفتم دردم بیشتر شد اما منظم نیس

دکترم فکر نمیکرد انقدر زود زایمان کنم پا شده بود رفته بود خونه😳خاک تو سرش کنن 30 دقیقم به خاطر اون ...

عجب چه دکتر ریلکسی بعد چه جوری تونستن زایمانت رو تاخیر بندازن مگه دست آدم خودش هست وقتی بخواد بیاد میاد