2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی باهام بدرفتاری میکنه....

| مشاهده متن کامل بحث + 15933 بازدید | 40 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین گلم یه مدت باید این مواردی که میگم رو رعایت کنی قبل از اونم احتمال داره شوهرت دچار کمبود ویتامین باشه و یا افسرده که این دو مورد باعث بد دهنی و پرخاشگری میشه

وقتی چیزی ازش میخوای مثل همین پوشک که گفتی وقتی گفت ندارم بگو واای پس من چکار کنم با ناز نه ناراحتی و بعدش بگو اشکال نداره اگه تونستی بگیر بوسش کن و تمام 

نتیجه اگرم دعوا کنی و هی بگی چرا و پولت چی شد آخرش به دعوا میکشه ولی این موردی که من گفتم به دعوا نمیرسه تازه احتمال 50 درصد فردا برات جور میکنه 

کلا هر بحثی رو به باز خواست نکش ولی نباید از حقت هم بگذری ولی با زبون نرم با پنبه سر ببر

مرتب موقعی که حالش خوشه ازش تعریف کن

در مورد مسخره کردنت بهتره موقعی که حالش خوبه ازش بخوای که کارشو تکرار نکنه چون دلگیر میشی مرتب بهش بگو ولی با فاصله و زمان مناسب

وقتی شوهر بد دهنه موارد دعوا رو به بحث و بازجویی نکش وقتی دیدی عصبیه ساکت شو موقع مناسب حرفتو بزن 

متاسفانه راه درازی در پیش داری باید صبرت زیاد باشه و نا امید نشی 

تو جمع به هییییچ عنوان حتی با نگاه ناراحتی و یا تحقیرش نکن 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

شوهر منم همینه تا وقتی ارومم و گلایه نمیکنم اوکیه اما دهن باز کنم منو میشوره میذاره کنار سره هربحث کوچیکی میگه برو‌گمشو گوساله طلاق بگیر منم ک تورو گرفتم منم که تحملت میکنم بخدا اصن کلا حرفامو بد برداشت میکنه از من متنفره ۸ ماهه عروسی کردم سیرم دلی هیچ کسو ندارم پناه ببرم تورو خدا برام دعا کنید هروز ارزوی مرگ دارم

شوهر منم همینه تا وقتی ارومم و گلایه نمیکنم اوکیه اما دهن باز کنم منو میشوره میذاره کنار سره هربحث ک ...

کسی هم داشته باشی فرقی نمیکنه ، زن باید استقلال مالی داشته باشه تا بتونه خودش سر پا نگه داره من بعد ازدواج نشستم خونه ، تمام وقتم گذاشتم روی پیشرفت همسرم نتیجه شد بی وفایی ، بد اخلاقی ، بی تربیتی سنگ از آسمون بباره از چشم من میبینه خسته شدم از دستش 

شوهر منم قبلاً خیانت کرده همه جوره بد رفتاری کرده بخشیدمش اما همیشه با زبانش دلمو می‌شکنه همیشه تحقیرم می‌کنه فحشم میده ،میگه گم شو برو منم بچه دارم یه دختر بخاطر اون تحمل میکنم.هر اتفاقی نیفته میندازه گردن من شیر آب خراب میشه میندازه گردن من بخاری خرابه میندازه کردن من فحش میده خسته ام از خدا مرگم رو می‌خوام مرگ آرزومه بخدا 

شوهر ،محیط کار دیدید بدرفتاری به ناحق بذارید برید چون هیچی نیستن الا یه مشت وحشی هرزه به سر وضعت نمی رسی نمی رسی خفه شو دیگه مثل حین ایر که طفلک همه باهاش وحشی مثل حیوون برخورد می کردن فقط وق بزنن دری وری بگن مثل حیوون های هرزه تنه لش بی مصرف ،از روش های سریع پول در آوردن حمایت کنید شیک بگردید و بخرید کار آفرینی برای همدیگه اگه رابطه ای دارید بهم وفادار باشیم باکس هاتون خالی نذارید الکل  الاغ اون شوهر من نیست اون فقط یه پخ رفته تو رویاهای هیچ پوچ وگرنه نمی‌گفت پریا چه قدر جذابه حقا تو این جامعه آدم گیج میشه فقط یه چیز میدونم عشق توهین و تحقیر  نداره اینهمه هرزگی بی بند باری نداره اینهمه شرط شروط نداره نمیگه جوراب قارچ منم ساده میگیرم معمولا سنت جدید زمونه عوض شده هرجور دلمون می خواد حالا می تونیم زندگی کنیم وقتی با مهربانی منطق باهامون حرف نمیزنن سرد بی روح هستند همه چی رو با توهین تحقیر تمسخر و هرزگی بهمون میدن دیگه چه قدر بشنوم ازدواج یعنی عاشقانه یعنی دیوونه بازی رمانتیک بازی یعنی جدید قدیم شرق ،غرب درهم آمیخته شن البته همه چی برنامه ریزی داره کلی با هم گرمن نه اینکه هر روز با یک نفر دیگه رابطه دارند باکسشون خالی اینقدر از هم بدتون میاد از هم جدا شید مثل من که از تو کثافت جدا شدم باز وبال منی رنگین کمان بر فراز جذر آمد که دو نفر عاشقانه باهم می رقصند

ولش کن  حضانت بچه هم بگیر ارزش نداره مثل پسر پستی که یه دختر روش کراش میزنه ولی عوضی هرزه لوس گوز  موذی شروع به تحقیر و تمسخر میکنه اونم  توسط ج.نده های گه فضول لش لوش که 6 قلک آرایش لباس باز آنچنانی 24 با یه پسر آره قشنگ معلومه خیلی سرت تو کار خودت خودتو هول یه پسر نکردی لوس عوضی متقلب پست پلید خنگ بی شرف آشغال هرزه