2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی باهام بدرفتاری میکنه....

15918 بازدید | 40 پست

درسته سالهای اول زندگیم دعوا و بحث داشتیم و رومون بهم باز،شد....ولی دو سه ساله که سعی میکنم زن خوبی براش باشم....با خانواده ش هم خیلی خوب رفتار میکنم و احترامشون میکنم....یعنی دارم سعی میکنم گذشته رو جبران کنم...

ولی شوهرم خیلی مرده لوده ی بی ادبیه به شوخی و جدی همش مسخره م میکنه و بهم توهین میکنه حتی گاهی جلوی مادرش که مادرش دعواش میکنه...

تازه بهش گفتم برای بچه پوشک بگیر گفت پولام تموم شده منم گفتم دیروز که داشتی گفت خرج کردم اصلا به تو چه ....سرماخوردم حالم بده چرا گیر دادی و هرچی فحش بود بهم داد.....الانم جاشو جدا کرد رفت تو اتاق خوابید.....

خیلی داغونم....هرچی تلاش میکنم خوب باشم برای خودش و خانواده ش نمیبنه....هرچی از دهنش در میاد بهم میگه...میگه سگی نه زن...بیشعوری نفهمی

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بهم توهین میکنه...بخدا حتی خانواده ش هم بهش میگن زنت خیلی خوب و خوش قلبه....میفهمم گاهی خیلی باهاش حرف میزنن....ولی اصلا گوش نمیده....خیلی بهم بی احترامی میکنه...چیکارش کنم.بهم راهکار بدید؟؟؟؟

نگید مشاوره چون پولشو ندارم

خب دوست عزیز

یه قاعدست

وقتی در برابر کار بد شما بهشون با خوش رفتاری جایزه دادید این تبدیل شده براش به یه عادت که با این حرفا و کارا کار خودشو پیش ببره، حرفشو به کرسی بنشونه و شما هم بهتر از قبل باهاش رفتار کنید...

هر وقت امکانش پیش اومد بی ادبا رو باید خورد 😊
خب دوست عزیز یه قاعدست وقتی در برابر کار بد شما بهشون با خوش رفتاری جایزه دادید این تبدیل شده براش ...

من اینجور مواقع اصلا بهش پاداش نمیدم یا کاملا بی محلش میکنم....یا باهاش چندروزی قهر میکنم