2777
2789

سلام دوستان

میگن باید روز اربعین برگردیم.

ما چند نفریم که ویزامون احتمالا تا س شنبه بیاد یعنی کلا دیر میرسیم.

از اونور اگر بخواییم اربعین بعد از دو روزش برگردیم چه جوریه ؟اونا ک اطلاعات دارند بگن

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

کلا بنظرتون ما سه شنبه راه بیفتیم خوب میتونیم زیارت کنیم کم نیست زمانمون

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کربلا رو میگن نباید بمونید رسیدین زیارت کنید و برگردین اینطوری شنیدم.شوهرمم پارسال همینکارو کرد

از چه نظر گلم یکم بیشتر میگی

كلا خيلي به فكر زيارت نباش يعني اونجوري بري تو حرم بشيني چون دقيقا دارين با شلوغي ميرين و مياين

اره میدونم که شلوغه.

میترسم خیلی تعداد روزمون کم باشه

از چه نظر گلم یکم بیشتر میگی

نمیدونم عزیزم یادم نمیاد دلیلشو فقط یادمه شوهرم اینکارو کرد و گفت بقیم اینکارو کردن.امسالم برنامه اش همینه دو شب نجف سه روز پیاده روی برسن کربلا زیارت کنن و برگردن 

نمیدونم عزیزم یادم نمیاد دلیلشو فقط یادمه شوهرم اینکارو کرد و گفت بقیم اینکارو کردن.امسالم برنامه اش ...

بسلامتی همسر شما از چندشنبه میره؟

عزیزم چن سال اخیر

اربعین شبش ک میشد ی غربتی  کل کربلا رو میگرفت

همه موکبا درحال جمع کردن خاور و کامیون بود ک داشتن بساط نذریاشونو جمع میکردن میرفتن

دیگه نه جمعیتی نه شلوغی ای هیچی

خیلی راحت

من خودم کنار ضریح حضرت عباس نماز خوندم

اما الان ی دو س ساله دیگه اینطور نیست تا دو سه روز بعد اربعین درسته خلوت میشه اما باز هنوز شلوعه از بس ازدحام جمعیت زیاده 

عزیزم خوش به سعادتت رفتی کربلا سلام منم به آقابرسون ومنم دعاکن حاجت مهمم روبگیرمو خداجون به حق امام حسین(ع)وبرادربزرگوارشون درحقم معجزه کنه.من که  متاسفانه قسمتم نشده ولی ازاونایی که رفتن شنیدم که بعداربعین فکرکنم وسیله ی نقلیه پیدانمیشه وهمه ی موکب هاجمع میکنن میرن نمیدون تاچه حدصحت داره.زیارت قبول التماس دعا

عزیزم چن سال اخیر اربعین شبش ک میشد ی غربتی  کل کربلا رو میگرفت همه موکبا درحال جمع کردن خاور ...

یعنی بنظرت اگر وایسم بعد اربعین بیاییم چون خانمیم خطری نیست؟موکبها هستند؟

شوهرم جمعه از مرز خارج شد .الان نجفه.جمعه هم بر میگرده

خوش به حالش چه زودم رفته.من ناراحتم بشدت.این جمعه قرار بود بریم که کارمون گیر افتاد .