2777
2789
عنوان

خواب خيانت همسر🤪😭

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 25 پست

اول یه صدقه بده،بعدم اروم باش استرس نداشته باش مواظب شوهرتم باش

کاربرmelissssssaهستم،منم به لیست ترکونده ها اضافه کنین لطفا😕😕اهای اونی که شبا میای سطل اشغال کوچه رو برعکس میکنی😐😐یه روز گیرت میارم میترکونمت😐😐
خواب بدي بود ذهنم درگيرشد شوهرم ي دهقان بلوچ داره نسبت ب شوهرم بدبين شدم😭😭😭😭خيلي شبيه واقعيت بود ...

عزيزم علم ثابت كرده خواب نميتونه دليل وقايع  در آينده باشه، پس خيالت راحت، خوابيم كه ميبيني همش ارتباط مستقيم با حالت روحي ما داره، مثل اضطراب استرس خشم و...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بيدار ك شدم نزديكاي اذان صبح بود طبيعي رو دكترا گفتن نميتونن منم با اي وي اف الان باردارم بعد يبار ا ...

عزیزم هزینه ی ای وی اف چقده الان

سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!  
جدي ازكجا ميگي توسونو مشخص نشد

تعبیر خوابت اینه گلم بچت دختره

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤

من عروسی کردم چندوقت پیش خواب دیدم یه خواستگاردیگ واسم اومده بااینکه میدونستن عروسی کردم ولی میگفتن بیایه صیغه محرمیت بخونیم یه هفته بیاخونه ما اگه خوشت اومدازماقبول ....این یکی ینی موقعیتش ازشوهرم بهتر بود...جالب اینجاست ک خودم میگفتم من شوهرمودوست دارم وبی بازم قبول کردم شوهرمم چیزی نگفت😢😢😢😐😐😐

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤
نگران نباش منم از این خوابا  زیاد میبینم، درصورتیکه شوهرم اصلا اهل خیانت و این حرفا نیست، یبار ...

من كه زدمش😜😢تا. لودشم وقت ميبره ك بفهمم خواب بوده

واسه سلامت ني ني هاي توشكمم دوتاصلوات ميفرسيننن😘😘😘😘خداجونم شكرت
عزيزم علم ثابت كرده خواب نميتونه دليل وقايع  در آينده باشه، پس خيالت راحت، خوابيم كه ميبين ...

خب ميل جنسي شوهرم يخورده بالاس ..بخاطر اينكه الان رابطه جنسي نداريم ريسك خيانت ميره بالا وخيلي نگرانم بابت اين

عزیزم هزینه ی ای وی اف چقده الان

فقط انتقال وهچينگ سه ونيم ميليون فقط هزينه عمل البته من بابيهوشي ميخاستم ٥٠٠روش اضافه شد  خراش وهيترسكوپي رحم قبل انتقال هم ٣تومن بجز دارو و ويزيت ك يادم نيست