2777
2789

تخمک اهدایی اصلا مادر واقعی ومادری که بچه رو بزرگ میکنه که یکی نیس

خدایاراضیم به رضای تو ،خدایاشکرت بخاطراینکه این همه خوشبختم وشکرت بخاطرآینده ی زیبایی که پیش روم قراردادی شکرت بخاطرسرنوشت قشنگی که برام مقدر کردی بی نهایت شکرت (دوستت دارم خالق من)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بعد زایمان قبلیم پریودی هام با تاخیر و کم بود و در حد لکه بینی اوایلش فک میکردم بخاطر خونریزی زیاد و این چیزا کم خون شدم اما چن ماه که گذشت خیلی نگران شدم اخه رفتم سونوضخامت رحمم خیلی کم بود و اینکه خواهرم زود یائسه شده بود دکتر گفت بعید نیست تو هم همونطور بشی واسه همین رفتم آز ذخیره تخمدان دارم دقیق یادم نیست اعدادش چن بود اما خیلی خیلی کم بود زیر یک بود چهار درصد نمیدونم همین حدودا بود به دکترم پیام دادم گفت احتمال باردارشدنت خیلی خیلی کمه اما اقدام داسته باش و بعد بیا مطب تا بهت دارو بدم منم یه ۴۰روزی اول ناشتا و بد شها قبل خواب سیاهدانه با عسل خوردم گرمیجات زیاد خوردم هر چی داروی گرمی بود میجوشوندم و ابشو میخوردم تخم هویج اویشن رازیانه هل زنجبیل دارچین زیره هر چی باهم مخلوط میکردم و بجای چای میخوردم همون ماه اول اقدام در کمال نا امیدی حامله شدم 

محتاجم به دعا
نرفت خیلی دارو مصرف کردم نشد

ببخشید عزیزم که این سوال خصوصی رو میپرسم ذخیره کم به میل جنسی هم تاثیر میذاره یا ربطی ندار!؟ 

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت