2777
2789
عنوان

یه موضوعی در نینی سایت! (( قصه زندگی من)) بشتابید

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 46 پست

البته حق میدم بعضیاشون انگار واقعی نیس

ولی در کل شاید یه درصد واقعی باشه

شاید من جای اون عادم بودم خطا میکردم

شاید اون عادم تنها جایی ک میتونه توش دردودل کنه اینجاست

به من چ اصن

دوس نداشته باشم تاپیک و ترک میکنم 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم اگه این موارد رو نداشتن خب پس داستانی هم نداشتن که بخان برا بقیه تعریف کنن.چرا من نمیام داستانم رو تعریف کنم چون هیچی از این موارد رو نداشتم.نه موارد خوبش نه موارد بدش

من مادر ندارم🖤...۴ ماه و ۱۷ روز به سلولهای سرطانی مادرم التماس میکردم تا از تنش برن بیرون.۴ماه و۱۷ روز با داروهای شیمی درمانیش حرف میزدم و قسمشون میدادم تا مادرم رو اذیت نکنن..۴ماه و ۱۷ روز زمین و زمان رو بهم دوختم تا مادرم رو خدا شفا بده...اما افسوس........

من ک داستان زندگیم رو گذاشتم نه عشق و عاشقی انچنانی در کار بود نه خودکشی و نه این چیزایی ک گفتین😂😂😂😂😂

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤
خب عزیزم اگه این موارد رو نداشتن خب پس داستانی هم نداشتن که بخان برا بقیه تعریف کنن.چرا من نمیام داس ...

بابا خوب دنبال ما هم میفتادن من خودم شخصا زشت نبودم اما بچه درسخون معمولی بودم خوب  این تیپ دخترا معمولا تو مدرسه شناخته شده بودن و همیشه ناظم و مدیر و معلم ازشون شاکی بودن

اما تو‌نینی سایت همه پاک و معصوم و بهشتی میشن 😃

من ک داستان زندگیم رو گذاشتم نه عشق و عاشقی انچنانی در کار بود نه خودکشی و نه این چیزایی ک گفتین😂😂 ...

اکثریت رو میگم

من خودم یکی بود که پدر مادرش ترکش میکنن تو خونه عموهاش اینا بودن خیلی تاثیر گذاشت روم قصه ش. البته مامانش افتاده بود زندان