2777
2789
عنوان

استرس شدید گرفتم

80 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها مامانم عازم کربلا شده الان نزدیک نجفه...از صبح تا حالا استرس شدید گرفتم نمیدونم چرا...میترسم اتفاقی براش بیفته...دارم دیونه میشم داداشم زنگ زده به مامانم گفته اومدم بگم به ارواح خاک بابام اشتباهی گفتم به ارواح خاک مامانم به مامانم گفته صدقه بنداز این و که گفت استرسم بیشتر شد حالا چیکار کنم دلم اروم شه

نگران نباش عزيزم انشالله ب سلامتي برميگردن

چندتا صلوات بفرست آروم شي❤️🌹

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دلم مثل سیر و سرکه داره میجوشه

خدابزرگه انقد ب خودت استرس نده سعي كن خودتو سرگرم كني

واقعا نميدونم اين چ رسمي بود ب پا شد ك ميرن كربلا اين مدلي😕چي بگم والا

انشالله همه سلامت برگردن كنار خانواده هاشون

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
خدابزرگه انقد ب خودت استرس نده سعي كن خودتو سرگرم كني واقعا نميدونم اين چ رسمي بود ب پا شد ك ميرن ك ...

مامانم اولین بارشه رفته وقتی گوشیش خاموش میشه دلم هزار  راه میره که چی شده خاموش شده