2777
2789
عنوان

رحم سرد

1942 بازدید | 27 پست

بچه ها من دوماه اقدامم( البته ماهی دو تا 3 بار رابطه داشتیم ! فکر کنم کم باشه)

ولی فعلا جوابی نگرفتیم! ازمایشامون خوب بود ..دوتامون ازمایش دادیم

فقط جواب اسپرم گفتن خیلی قوی نیست ولی خوبه مجموع aوb  پنجاه درصد بود ...اسپرم های باسرعتشم 29درصد بود ..ک دوماه قرص خورد واسش 

من خودم مشکلی ندارم تموم ازمایشا و سونو رو دادم ولی طبعم تقریبا سرده ..فکر میکنم چون رحمم سرده نمیگیره ! 

1.راهکاری اگه دارین بدین؟؟

البته بجر عسل و سیاهدونه ..عرق رازیانه..دمنوش زنجفیل..روغن زدن ب شکم..خرما و ارده(اینا رو از سرچ کردن گیر اوردم)

2.بنظرتون این ماه اقدامی نکنم تا یک ماه کامل گرمی بخورم ..چون حین اقدام فکر کنم نمیشه گرمی زیاد خورد 

منم الان پریود شدم تا تخمک گذاری فوقش دوهفته زمان داشته باشم ک کمه !

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسین عالیه .روغن سیاه دانه شبها به شکمت بمال و نایلون فریزر روش بکش .تا میتونی خرما بخور .سه چهار ماهی با روغن محلی کاچی درست کن بخور منم رحمم سرد بود همش پس میزد الان دوقلو باردارم برام دعا کنین 

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
تازه دوماه عزيزم تا يسال عاديه بيخيال

وای نه نمیتونم ..دوسال و نیم از ازدواجمون گذشته ..خیلی دوس دارم بچه داشته باشیم ..از طرفی هم خیللللللی تحت فشارم ..فامیل فکر میکنن مشکل داریم ک بچه نمیاریم 😒 باید زودی بشه

خودمم تو این دوماه از بس انتظار کشیدم خسته شدم

لبنیات مخصوصا دوغ و برنج حذف کن این سردی از بدنت بره

ما خیلی برنج میخوریم ..در هفته 5روزش برنجه..شوهرم غذا برنجی دوس داره

بنظرت چی بجاش بخورم ؟؟چیز خاصی ب ذهن من نمیرسه 

دوسین عالیه .روغن سیاه دانه شبها به شکمت بمال و نایلون فریزر روش بکش .تا میتونی خرما بخور .سه چهار م ...

ان شالله نی نی هات صحیح و سالم بیان تو بغلت🙌🌱

بنظرت زمان پریودی هم مشکلی نیست ک شکمم رو روغن بزنم؟؟

ما خیلی برنج میخوریم ..در هفته 5روزش برنجه..شوهرم غذا برنجی دوس داره بنظرت چی بجاش بخورم ؟؟چیز خاصی ...

تو با نون بخور چی کار به شوهرت داری برای اون بزار منم همین کارو کردم

خودشناسی DNA plus
ان شالله نی نی هات صحیح و سالم بیان تو بغلت🙌🌱 بنظرت زمان پریودی هم مشکلی نیست ک شکمم رو روغن بزنم ...

ممنونم عزیزم انشالله .نه من چهار ماه اینکار هارو کردم ولی زمان پریودیو انجامشون نمیدادم اجازه بده رحم استراحت طبیعیشو بکنه .

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
چرا حین اقدام نمیشه زیاد گرمی خورد؟

میگن ممکنه سقط بشه ..مثلا زنجفیل خیلی گرمه !زعفرون گرمه 

من اینطوری شنیدم ..در حد اعتدال باید خورد ک ب جنین اسیبی نرسه

ممنونم عزیزم انشالله .نه من چهار ماه اینکار هارو کردم ولی زمان پریودیو انجامشون نمیدادم اجازه بده رح ...

یعنی منم چندماه اقدام نکنم و گرمی بخورم !

تو با نون بخور چی کار به شوهرت داری برای اون بزار منم همین کارو کردم

چندتا غذای نونی نام ببر 😁 ک طبعشون سرد نباشه

اخه اینقدر پلو و ماکارونی و خورشت درست کردم ..هیچ تنوعی نداریم