2777
2789

من لوله چپم بستس ب دکترگفتم میخوام لاپراسکوپی کنم گفت باشه وفرم بستری رابهم دادن ولی نوشته هیسترسکوپی نازایی....حالا یعنی چی ....یعنی لولمو بازنمیکنن؟کسی بوده عمل کرده باشه....توروخدا بیاین کمک

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
هیستروسکوپی از راه واژنه ولی تو لاپارا اطراف ناف و زیر شکم یکی دو تا سوراخ میکنن و از اونجا بررسی ر ...

وا پس چرا میخوان ۳روزبستریم کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خبره سه روز عمل سر پاییه  نهایت یه شب نگه میدارن

ن خودش گفت ۳روز یه روز قبل عمل تا فردای عمل

این هیسترو بیشتر به اقدام تشخیصیه اینکه اون تو رو بررسی کنن ببینن چه خبره 

عجب.....پس دکتره انگار خله .....وقتی میدونم اون تو چه خبره دیگه چی میخواد بدونه

یه روز قبل عمل بیمارستان بودن دیگه واقعا کار بیخودیه من که هر وقت هر عملی داشتم همون صبحش رفتم  ...

چ میدونم گفت ۱۷بستری ۱۸عمل وشایدم فرداش مرخص بشی

عزیزم لاپاراسکوپی بدون اینکه شکم رو کامل باز کنن با دوربین میرن داخل و نگاه میکنن یا عمل انجام میدن هیسترسکوپی از داخل واژن وارد میشن و بررسی میکنن برای بررسی لوله ها و اینا هیسترو انجام میدن

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
میخوای برو نظر یه دکتر دیگه هم بپرس

هزارتا دکتر رفتم ۳تادکتر نامه دادن واسه این دکتر.....منم اینو تعریفشو خیلی شنیده بودم دیگه تصمیم گرفتم بیام پیش همین

عزیزم لاپاراسکوپی بدون اینکه شکم رو کامل باز کنن با دوربین میرن داخل و نگاه میکنن یا عمل انجام بدن ه ...

اونوقت اصلا فایده ای هم داره این کار یا فقط پول حروم کردنه

اونوقت اصلا فایده ای هم داره این کار یا فقط پول حروم کردنه

فایده داره دیگه به دکتر این امکان رو میده که مستقیما ببینه مشکل چیه بدون اینکه جراحی باز انجام بده 

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
فایده داره دیگه به دکتر این امکان رو میده که مستقیما ببینه مشکل چیه بدون اینکه جراحی باز انجام بده&n ...

مرسی عزیزم الهی خیرببینی ک اومدی راهنماییم کردی

مرسی عزیزم الهی خیرببینی ک اومدی راهنماییم کردی

ایشالا که هرچی زودتر نینی دار بشی عزیزم😍😍

ایشالا که هرچی زودتر نینی دار بشی عزیزم😍😍

مرسی فداتشم...انشالله التماس دعای فراوون