من لوله چپم بستس ب دکترگفتم میخوام لاپراسکوپی کنم گفت باشه وفرم بستری رابهم دادن ولی نوشته هیسترسکوپی نازایی....حالا یعنی چی ....یعنی لولمو بازنمیکنن؟کسی بوده عمل کرده باشه....توروخدا بیاین کمک
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم لاپاراسکوپی بدون اینکه شکم رو کامل باز کنن با دوربین میرن داخل و نگاه میکنن یا عمل انجام میدن هیسترسکوپی از داخل واژن وارد میشن و بررسی میکنن برای بررسی لوله ها و اینا هیسترو انجام میدن
اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
اونوقت اصلا فایده ای هم داره این کار یا فقط پول حروم کردنه
فایده داره دیگه به دکتر این امکان رو میده که مستقیما ببینه مشکل چیه بدون اینکه جراحی باز انجام بده
اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(