2777
2789
عنوان

تلاش جاری ها برای به هم زدن زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 2467 بازدید | 34 پست
مگه چقد با جاریات رفتو آمدمیکنی که همش این حرفارو بزنن من خودم با جاریام ماهی یبار اونم چجوربشه

هیچی فقط تو مهمونیاشون همونجا هم جلو دختر عموهاش ازین حرفا میزنن من اصلا خونه شون نمیرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عایا به نظرتون به طور مستقیم خودم باهاشون دعوا بکنم یا نکنم ؟؟؟؟ چون من اصلا حوصله دعوا ندارم و شوهرمم گفته با اینا دهن به دهن نشو هیچی حالیشون نیس اما دیگه هم دوس ندارم به شوهرم بگم میخوام خودم یه عکس العملی نشون بدم بفهمن بی عرضه نیستم

عایا به نظرتون به طور مستقیم خودم باهاشون دعوا بکنم یا نکنم ؟؟؟؟ چون من اصلا حوصله دعوا ندارم و شوهر ...

حالا نه که برو دعوا گیس کشی ولی قشنگ جوابشونو بده بشورشون پهن کن رو‌بند

عزیزم یه بار دریت جوابسونو بده تا دیگه زر زر نکنن

دوس ندارم فکرکنن حرفاشون برام مهمه یا باور میکنم... چن دفعه جوابشونو خیلی ریلکس دادم اصلا اهمیت نمیدم به حرفاشون اما اینکه رفتن پشت سرم حرف زدن با گند کاریای خودشون خیلی حرصمو دراورد به خاطر اون میخوام دعوا کنم 

دوس ندارم فکرکنن حرفاشون برام مهمه یا باور میکنم... چن دفعه جوابشونو خیلی ریلکس دادم اصلا اهمیت نمید ...

با خنده جوابشونو بده تو مهمونیام یکسره پیش شوهرت بشین دسته همو بگیرین بالبخند به هم نگاه کنین

مخصوصا جلو اونا

...

نه اتفاقا بزار با شوهرت طرف باشن اونا دارن میسوزن که شوهرت طرف تو رو میگیره اگه خودت ج بدی به هدفشون می رسن تورو وارد ماجرا میکنن وقتی میبینن هرچی میگن با شوهرت طرفن از این حرص میخورن 

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�
بهشون بگو این مال گذشته است حالا میخواین با این حرفها چیو بگین که هر وقت منو میبینین اینو میگین ؟ ...

منم میخوام یه دفعه ازشون بپرسم برا چی این حرفا رو بهم میزنید شاید یه ذره خجالت بکشن

درضمن اینم بگم اونا از اول حسادت داشتن به زندگی ما هم بخاطر عروسیمون هم بخاطر خونه مون هم  این ک من شاغلم و اونا حتی شوهراشون اجازه ندادن برن درس بخونن برا عروسیمون میدونم این کارا هم از رو حسادته اما این غیبتاشون باعث شد کل فامیلشون با من بد بشن

کاملا تابلوعه خانواده شوهرت نمیخواننت دارن تورو حساس میکنن دختر عمورو هم جلو انداختن حالاک شوهرت واقعا دوستت داره و میخواد زندگیشو حفظ کنه دهن همه رو خ محترمانه ببند هروقت دختر عموهه جلوت حرفی زد بگو چ جالب شوهر منک خ عاشقمه و فلان کار و بهمانکارو واسم انجام میده خیلی رابطمون عالیه بعد باهاشون رسمیتر باش ودیر ب دیر برو خونشون نذار شوهرت تنها بره خونشون. حتما خودتم باش ک پرش نکنن.بدگوییشونم پیش شوهرت نکن بهش بگو انقد دوستت دارم بخاطر تو ببخشیدمو ندید گرفتم حرفهارو. اگ شوهرت خوبه و مطمینی بچه دار شو تا دیگ همه دست از سر زندگیت بردارن. جلو همه نشون بده خوشبختی تا ولت کنن