2777
2789

من اول ازدواجمون خبر داشتم شوهرم دختر عموشو میخواسته اما به هم زدن یه مدتی و سر یه قضایایی دختر عموش تو مدت قهرشون ازدواج میکنه و شوهرم خیلی بد شکست میخوره و یه ماهی از خونه میزنه بیرون و خلاصه...خیلی میخواستدش حتی گفته دیگه ازدواج نمیکنم و اینا الان ما سه ساله ازدواج کردیم اما هنوز جاریام میان به من میگن شوهرت با دخترعموش راحتتره یا میبیندش اخلاقش خیلی بهتر میشه یات میگن شوهرت ازدواج کرده اخلاقش بد شده راضی نیس به ازدواجش

عزیزم حتما اونا حسرت زندگی شمارو میخورن ک اینجوری میگن توجهی نکن به حرفاشون

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اما حساسیتی نداشتم حتی با عموش و دختر عموش گردش هم میرفتیم چون میدونستم شوهرم دوستم داره و اصلا دیگه به گذشته فکر نمیکنه در ضمن ک موقع ازدواجون 4 سال از اون ماجرا گذشته بود تازگیا مادرشوهرم هم به جاریام پیوسته و هی تو مهمونیا یه جوری تو حرفاش به دختر عموی شوهرم اشاره میکنه و درمورد اون حرف میزنه شوهرمم تذکر داده چن بار اما فایده ای نداشته

بگو اتفاقا خیلی هم خوبه باهام تو ۲نفریامون میگه داشتم اشتباه میکردم چه خوب که اومدی تو زندگیم چندتا حرف بگو بزار دهنشون بسته بشه

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�

اصلا اهمیت نده عزیزم منم شوهرم قبلا قراربود با یکی ازدواج کنه خواهرشوهرم هروز میادواسم تعریف میکنه ازاوناهم تعریف میکنه ولی من باشوهرم ح زدم گفت اصلا اون بدردم نمیخوردمنم دیگ اصلا عکس العمل نشون نمیدم ب حرفاش من خودمم یکیودوست داشتم ولی خواستگاریمون بهم خوردالان بعضی اوقات یادش میفتم ولی الان فقط شوهرمه مطمعن باش شوهرت هم اونوفراموش کرده مردازودفراموش میکنن بچشب ب زندگیت بجای افگاربد سعی کن ی زنه عالی واسه شوهرت باشی ک خوشحال باشه اونوازدست داده وتوروداره.

اصلا نباید توجه کنی اصلا جولبشو نده منم یکی از جاریهام قبلا جز پرسنل شرکت همسرم بوده الان میاد به دروغ چیزایی میگه از شرکت و بقیه پرسنل که منو حرص بده اما فقط درجواب یه لبخند میگیره

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

حالا اینا به کناااااار ازبس جلو این دختر عموهه جاریام ازین حرفا زدن اونم پررو شده از قدیماشون تعریف میکنه ک البته به شوهرم گفتم و شوهرم قشقرقی راه انداخت ک هنوزم ترکشاش ادامه داره 

حالا همه اینا رو گفتم ک اینو بگم...جاریام نشستن پیش همه گفتن من خاله زنکم حرفای زنونه رو میرم به شوهرم میگم   

واقعا چقدجرات میخاد بری ب جاریت بگی شوهرت ازازدواجش راضی نیس.البته بهتره بگم بیشعوری میخادتاجرات..محلشون نده.اصلا کلاباهاشون همکلام نشووقتی میبینیشون خودتو باگوشی یاکاری سرگرم کن 

الهم صل علی محمد وال محمد