2777
2789
عنوان

عزیزانی که پسر نوجوان دارن لطفا ....

23873 بازدید | 36 پست

دوستان پسر من 13 سال و خورده ای .کلاس هشتم. 

یجورایی خیلی ریلکسه ! اصلا یه چیزیش گم بشه عین خیالش نیست البته بنظر من خیلی تو داره و بروز نمیده! خیلی کم حرف شده ! ولی یوقتایی که من باهاش با عصبانیت حرف میزنم برمیگرده جوابمو میده ! .بیرون زفتنش با دوستاش در حد توپ بازی تو پارک یا هر چند ماه یکبار گیم نت یا سینما قرار میذارن میرن ... کلا نگرانشم ایا بخاطر سنش هست الان من بعنوان یه مادر چطور رفتار کنم با پسر نوجوانم !؟ شما چه مشکلاتی دارید با پسرتون؟ ممکنه این سن بچه افسرده بشه بخاطر کم حرفیاش و تو دار بودنش میگما!؟

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         

پسرمنم خیلی توداره وساعت هاتنهایی باخودش بازی میکنه البته ممکنه جزئی ازشخصیتشون باشه ولی حتماباروانشناس صحبت کن چون ممکنه نشانه ای ازافسردگی باشه که باتوجه به شرایط محیطی پیش اومده

برای سلامتی دخترم دعاکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میدونم ک باید باهاش رفیق باشید خیلی رفیق

...

منم برادر این سن داشتم ....

بعد سه سال انتظار باردار شدم....اامارفتی پیش خدا پسرم .....من خیلی دوستت دارم عزیزم...کاش میشد ی لحظه اخر ببوسمت .....حسرت ب دلم موند ....💞

کم حرفی و معاشرت کمتربافامیل تواین سن کاملا طبیعی هست

اصلا سرش داد نزنید اصلا تحقیرش نکنید کسیروبراش مثال نزنید که مثل اون رفتارکنه

نوجوانی خودتون رو یادبیارید تاکمی درکش کنید 

گاهی خودتون رو بجاش بگذارید 

دوران سختی هست باهمراهی و مهربونی شما به اسانی میگذره و تموم میشه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

من اصلا تجربه ای ندارم ولی کتاب های من دیگر ما

رو به کسی که بچه تو این سن داشت دادم خوند خیلی راضی بود...شمام بخون شاید مفید باشه.

کانال فروشگاهی ترافل در ایتا و سروش و روبینو @traffel    کیک و شیرینی سالم   ..درصورت درخواست حتی برای بچه هایی که آلرژی به پروتئین گاوی دارند.
کم حرفی و معاشرت کمتربافامیل تواین سن کاملا طبیعی هست اصلا سرش داد نزنید اصلا تحقیرش نکنید کسیروبرا ...

اخه عزیزم این پسره با من فرق میکنه ! 🌷

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         

کنار اومدن با پسر نوجوان ب نظرم سخترین کار دنیاس 

پسر خواهرم تو سن ۱۳-۱۴سالگی اصن با مامان باباش ارتباط نمیگرفت ولی در عوض منو خواهر کوچیکم دوست صمیمیش بودیم همه چیو ب ما میگفت مام غیر مستقیم با خواهرم صحبت میکردیم زیاد بش گیر نده 

پسرمنم خیلی توداره وساعت هاتنهایی باخودش بازی میکنه البته ممکنه جزئی ازشخصیتشون باشه ولی حتماباروانش ...

حالا من یه پسر کوچکترم دارم که زیاد نمیذاره ما تو حال خودمون باشیم همش درگیر بازیاش میکنه ما را .

.

. ولی پسر بزرگم اصلا تمایل نداره باهاش بازی کنه ! و اینکه جایی میریم اصلا دوست نداره با ما بیاد .بیادم صندلی عقب میشینه حرفم نمیزنه! فقط خونه یکی از ابجیام که پسرش دوسال ازش بزرگتره میاد 

کنار اومدن با پسر نوجوان ب نظرم سخترین کار دنیاس  پسر خواهرم تو سن ۱۳-۱۴سالگی اصن با مامان باب ...

متاسفانه من زیاد گیر میدم ..😢🙇

حالا من یه پسر کوچکترم دارم که زیاد نمیذاره ما تو حال خودمون باشیم همش درگیر بازیاش میکنه ما را . . ...

بچه هاباهم متفاوت هستن منم دوتاپسرهام کلاباهم فرق دارن بامشاورصحبت کن بهت راهکارمیده 

البته باید رابطه صمیمی باهاش ایجادکنی تاراحت بتونن حرفاشون روبهتون بزنن البته این روکه میگم خودم هم مشکل دارم تواین زمینه

برای سلامتی دخترم دعاکنید
اخه عزیزم این پسره با من فرق میکنه ! 🌷

نوجوان به خاطر تغیر ناگهانی که دربدنش و روحیاتش رخ میده نیازبه سکوت و خلوت زیادی حس میکنه مراقبش باش امانه مثل یه نگهبان مثل یه دوست زیاد ازش پرس و جو نکن پیله نکنی خودش تعریف میکنه واکنش تند و ناگهانی وسط صحبتهاش نشون ندید از تعریف برای شما پشیمون میشه دوستاش رو که دیدید بامهربونی احوالپرسی کنید حتی اگرازشون خوشتون نمیاد در فواصل زمانی و کم کم متوجهش کنید که فلانی دوست مناسبی نیست

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
من اصلا تجربه ای ندارم ولی کتاب های من دیگر ما رو به کسی که بچه تو این سن داشت دادم خوند خیلی راضی ...

ممنون عزیزم ..

من دیگر ما ؟؟؟