2777
2789

سلام خانوم های عزیز 

من یه ماه قبل شروع کردم از پوشک گرفتن دخترم رو دو سالو یک ماهش هست قبل آماده گی اش رو نشون میداد دو روز اول کمکم کرد بعد اصلا دستشویی نمیرفت به گفتن جایزه میرفت بعد لگن بهش گرفتم گوشی خونه گزاشتم خودش خبر میکرد دو هفته اول کامل یاد گرفت هر لحظه خودش میگفت مامان جیش منم تشویقش میکردم و جایزه میدادم بهش شب هم بهش پوشک میکردم چند شب پوشک رو خیس نکرد وقت خواب هم جیش میکرد الان اگر یه شب پوشکش خیس باشه چند شب خشک هست روز هم دو یا سه روز پی هم خبر میکنه اما یهو یه روز خبر نمیکنه نمیگه جیش تو شلوارش میکنه بیرون رفتن هم پوشک نمیکنم هر جا برم میبرمش دستشویی جیش میکنه 

نمیدونم اینطور ادامه بدم یا نه از یه دکتر پرسیدم گفت نه دوباره پوشکش کن دختم  90 فیصد یاد گرفته فقط بعد دو یا سه روز فراموش میکنه بگه نمیدونم چیکار کنم فرشام هم کثیف شدن منتظر هستم که کامل یاد بیگیره بعد بشورم 

ببخشین طولانی شد دوستان یه رهنمایی کنین چی کار کنم ادامه بدم یا نه ؟؟؟

ممنون از همتون 

خدایا شکرت   

من پسرم ۱۷ ماهش صبح ک دو میکنه تو پوشک بازش میزارم تا هر وقت برم بیرون از خونه دوباره پوشک میکنم 

دیرواز از صبح سات ۱۰ تا ۶ بعد ظهر بی پوشک بود و بردم دسشویی هر ۴۵ دقیقه یا ۱ساعت اونم نشست و جیش کرد 

حال من حال اسیریست ک هنگام فرار     یادش امد کسی منتظرش نیست و نرفت💔
من پسرم ۱۷ ماهش صبح ک دو میکنه تو پوشک بازش میزارم تا هر وقت برم بیرون از خونه دوباره پوشک میکنم&nbs ...

دختر منم همکاری میکنه میگه جیش مامان 

ولی نمیدونم چرا گاهی وقتا اصلا یادش نمیمونه ازش میپرسم جیش داری میگه نه 

بعد چند دقه تو شلوارش میکنه بعد که میگم دیگه خبر کن شلوارت خیس شد بعد خبر میکنه یا خودش میره 

خدایا شکرت   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمها من واقعا هنگم مادرشوهرم به من میگه بچه های من از هشت ماهگی بلد شدن دیگه ده ماهگی پوشک نمی کردم از ده ماهگی حرف زدن و چهار ماهگی دندون در آوردن و ده ماهگی راه افتادن و راحت راه میرفتن و خیلی زود حرف میزدن آیا بچه من مشکل داره ؟ بچه اولم یکسال و ده ماهگی از پوشک کامل گرفتم بچه دوم من از شش ماهگی چهار دست و پا رفته و نه ماهگی روی پاش میایسته اما مادرشوهرم میگه خیلی دیره بعد یک سالگی بچه های من دیگه هشت ماهگی نهایت ده دیگه میرفتن دستشویی جیغ میزدن تو پوشک نمیکردن خواهر های مادرشوهرم هم راجع به بچه هاشون همینو میگن 

خانمها من واقعا هنگم مادرشوهرم به من میگه بچه های من از هشت ماهگی بلد شدن دیگه ده ماهگی پوشک نمی کرد ...

چقدر دروغگو وعقده ای😒اگه راست هم بگه بچه تو هیچ مشکلی نداره بچه ت کاملا طبیعیه😍

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍

مادرشوهر منم میگه که برادرشوهر بزرگم ، خدابیامرزتش تو جوونی فوت شد، شش ماهه که شد دیگه تو پوشک پی پی نکرد  به نظرم خیلی عجیبه.. چون دختر من الان ۴ ماهشه، یه کم وسواس داره انگار. انقدر منتظر میمونه تا پوشکش  و عوض کنم تو پوشک تمیز پی پی میکنه. 

خانمها من واقعا هنگم مادرشوهرم به من میگه بچه های من از هشت ماهگی بلد شدن دیگه ده ماهگی پوشک نمی کرد ...

نابغه ان پس ، شعر گفته ،یادش نمیاد ،حالا از دندون در آوردن با راه رفتنش شاید چون پسر من ده ماهگی راه رفت اما پوشک زیر ی سالگی شعر گفته ...مادر شوهرت رو بیخیال اگ باز گفت بگو آره تنبله چیکارش کنم،ولی اینجوری نیست بچه ها یا هم متفاوت ان و این تنبلی نیس هر کی ی مدله 

مادرشوهر منم میگه که برادرشوهر بزرگم ، خدابیامرزتش تو جوونی فوت شد، شش ماهه که شد دیگه تو پوشک پی پی ...

خخخ خرج پوشک رو دستت میندازه😄😀 ،پسر منم تا پوشکش رو میکنم پی پی می‌کنه میگم چ‌ بچه ی خوبی میدونه پوشک گرون شده 😂