2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 127 پست
بله عزیزم اما متاسفانه چون ازدواجم زوری بود فقط تونستم 650 سکه مهریه و حضانت بچه رو بگیرم  کاش ...

خوبه باز با این حال تونستی اینقدر سکه وحضانت بگیری مال ما که زوری نیست قبول نمیکنه 

آرامش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم اما متاسفانه چون ازدواجم زوری بود فقط تونستم 650 سکه مهریه و حضانت بچه رو بگیرم  کاش ...

بهش میگم میگه آره حق زنه ولی باز خودش داره تعیین میکنه چقدر باشه اون چیزی که من میگم قبول نمیکنه منم راضی نیستم ،میگم حق طلاق،سکونت،حضانتم میخوام میگه نه نمیدم

آرامش
برو دفتر خونه بپرس ولی من آخه دوستم ۳ دانگ از منزل همسر مهرش هست ولی خوب خونه ندارن و مستاجرن  ...

میشه بپرسی دقیقا چجوری تونسته همچین مهری بزنه؟

چون من شنیدم چیزی که وجود خارجی نداره بعنوان مهریه ثبت نمیشه

مثل خونه ای که هنوز نخریدن!

مهریه که فقط به اسمه هیچ تضمینه نیست که بده پس هیچ پشتوانه ایم نیست طرف چهارماه یک بار یع سکه میگ ...

آره اگه نامرد باشه واسه دادنش اذیت میکنه،ولی اگه مهریه خونه زمین مغازه که وجود داره بزنه بنامت خیلی بهتره

آرامش
واقعا؟یعنی اگه حق طلاق بهم به این حق فقط واسه من نمیشه ؟

نه عزیزم، اون حق در هیچ حالتی از مرد ساقط نمیشه، ایشون بهرحال حق طلاق دادن شما رو هر وقت بخوان دارن.چه شما حق طلاق داشته باشید و چه نداشته باشید

ببین هیچ چیزی، باعث نمیشه مرد ، با پرداخت حقوق زن نتونه طلاقش بده 

در واقع هیچوقت هم زن ، نمیتونه خودش طلاق بگیره. حق طلاق یک وکالتنامه هست که مرد به زن میده و توش قید میکنه زن هر وقت خواست میتونه از طرف مرد خودش رو طلاق بده 

عین هر وکالتنامه دیگه ای، شما اگر خونه ای داشته باشی و وکالت بدی به کسی که میتونه اگر خواست بفروشتش، معنیش این نیست که خودت دیگه نمیتونی خونه خودت رو بفروشی، طلاق هم همینه ، هر دو نفر حق برابر خواهند داشت

بله و بله، حق طلاق دارم و حق سفر 

چه خوب میشه بگید چجور راضیشون کردید ؟ من هر حرف منطقی میزنم درین باره که حق طلاق و حق سکونت بهم بده قبول نمیکنه گوش نمیده خیلی ناراحتم  

آرامش