2777
2789
عنوان

بچه ها عیدی پرسنل مهد کودک

680 بازدید | 48 پست
به نظرتون نفری 20 تومن واسه پرسنل کمه؟بیابن بگین
خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
بستگی به مهدش داره و سطح توقع پرسنل و جیب خودتون بعضی مادر پدرها توقع پرسنل رو خیلی بالا میبرن درسته عیدی دادن خوبه اماااااااااااااااا وقتی انگیزه میشه رشوه و بستن دهن کسی دیگه جالب نیست هر چند ادم جیگر گوشه اش دستشونه نمیدونه چه رفتاری ممکنه باهاش بکنن اینم از فواید فرهنگ غنی ایرانیهاست البته
فروش اجناس آلمان پوشاک چهارفصل زنانه مردانه و بچگانه آدرس تاپیک http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1100683&postID=43084887
من باشم پول نمیدم کادو و کارت میدم نمدونم چرا حس میکنم پول به چشمشون نمیاد البته دربون و نظافتچی پول بهتره
فروش اجناس آلمان پوشاک چهارفصل زنانه مردانه و بچگانه آدرس تاپیک http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1100683&postID=43084887

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهد پسرم و که پاکت پول دادند روشم نوشته بود عیدی پرسنل مبلغ پیشنهادی 15000 تومان ممنم همونو دادم
هر وقت توی زندگی به یه در بزرگ رسیدی که روش یه قفل بزرگ بود نترس و نا امید نشو!!!
چون اگه قرار بود باز نشه جاش یه دیوار میذاشتن
بچه ها من میخوام به مربیش 50 تومن بدم به سه تا از پرسنل که کارهای خدماتی میکنن 20 تومن نظر بدبن خوبه؟کمه؟چیکار کنممممممممممممممممم
خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
جیگر جان منم پارسال به مربیش 40 دادم 50 هم جدا دادم به مدیر مهد واسه عیدی پرسنل الان نمیدونم چیکار کنم
رز جونم خودت ببین گلم به پولت اگه میتونی بدی که به نظر من به مربیش همون 40 رو بده و ببین چند تا خدمه دارن نفری 20 هم به اونا بده
شاد بودن تنها انتقامی است که میتوان از دنیا گرفت ، پس همیشه شاد باش . . .
نارسیس جون وقت رفتن و گشتن دنبال کادو رو ندارم به نظرم با 50 تومنم نمیشه چیز خوبی خرید