2777
2789

ممنون میشم از بین برندهای موجود در بازار خارجی یا ایرانی پیشنهادتون چیه؟؟تجربه شخصی در این زمینه ندارید؟؟

سپاس فراوان

امید آخرین چیزیست که میمیرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جویس بی بی فوق العاده خوش طعمه اگه کبد بچه ات برات مهمه ایرانی نخر اینو یکی که تو کار دارو بود بهم گفت راست و دروغ حرفش رو نمیدونم ولی خودم هم به بچه ام خارجی میدادم

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
جویس بی بی فوق العاده خوش طعمه اگه کبد بچه ات برات مهمه ایرانی نخر اینو یکی که تو کار دارو بود بهم گ ...

عزیزم توی بازار نیست بی بی جویس ... ناموجود ه.. متاسفانه خودمم یکم به ایرانی بدبینم...اما خارجی هایی هم که وارد بازار ایران میشن از برندهای خیلی مطرح دنیا نیستند

من اصلا مولتی به دخترم ندادم، سویق کودک میدم بهتر میخوره، مولتی که میدادم از خر خوردنی ای بود فرار م ...

سویق همون گندم وجو وعدس واینا کجا دارن نمایندگی داره شهرستان

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
من اصلا مولتی به دخترم ندادم، سویق کودک میدم بهتر میخوره، مولتی که میدادم از خر خوردنی ای بود فرار م ...

متاسفانه نمیخوره ..از به جای خیلی معتبر و با کیفیت تهیه کردم ولی دریغ از یه قاشق