2777
2789

سه ماهش بود که برونشیولیت گرفت.از اونروز به بعد هر وقت سرما میخورد با اسپری یا تئوفیلین جی و کلی دارو سرفه اش رو بند میاوردم.الان بیست ماهشه.یک هفته پیش باز شبیه سه ماهگی اش شد.تنفس سریع و صدادار و خس خس و سرفه شبانه.ولی با اسپری هیچ فرقی نکرده که نکرده.دکتر هم بستر ی اش نکرد.نمیدونم دیگه چیکار کنم.میخام امشب با دعای شما بچم خوب بشه انشالله. میشه هر کسی یه حمد شفا خوند لایک کنه؟؟ خدا به بچه هاتون سلامتی بده.

راستی یه سوال/

یعنی بچه من اسم داره؟امشب از غصه کلی گریه کردم.توروخدا کسی بوده بچش خوب شده باشه؟

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

چرا غصه میخوری آسم هم باشه اگه به موقع ببری دکتر و دارو بگیری تا۷سالگی خوب میشه 

ببرش دکتر

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمم درد بچه مریض و دیدم خدا هیچ پدر و مادر با مریضی بچه اش امتحان نکن ده تا حمد پنج تا ایت الکرسی و بیست تا صلوات برای شفاش میفرستم 😘

لطفا برای حفظ آبروم و خراب نشدن زندگیم دعا کنید مرسی بوس بوس...و همچنین آرامش زندگیم سلامتی بچه هام و همسرم ..

منم خوندم انشالله خدا شفا بده دوستم.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

خوندم عزیزم ان شا الله که به حق شش ماهه امام حسین زود خوب میشه

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
چرا غصه میخوری آسم هم باشه اگه به موقع ببری دکتر و دارو بگیری تا۷سالگی خوب میشه  ببرش دکتر

خدا از دهنت بشنوه مرمری جون

میترسم بهش بمونه و هیچوقت خوب نشه

بخدا بهش میرسم و میبرمش دکتر

امید به خدا

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
عزیزمم درد بچه مریض و دیدم خدا هیچ پدر و مادر با مریضی بچه اش امتحان نکن ده تا حمد پنج تا ایت الکرسی ...

آمین

خدا خیرت بده

خدا به بچه ها و خودت و همسرت هم سلامتی بده عزیزم ممنون

خوندم عزیزم ان شاالله خوب خوب بشه هرچه زودتر خانمی متخصص آلرژی کودکان بردیش؟

بله عزیزم

نه ماهگی اش بردم تست عرق و تست خون واسه الرزی داد

نمیدونم چرا اینطوری میشه باز

خوندم عزیزم ان شا الله که به حق شش ماهه امام حسین زود خوب میشه

ممنون ازت دوست عزیز

خوندم عزیز ان شاالله حالشون هرچ زودتر خوب بشه

ممنون عزیزم

انشالله شما هم به حاجتت برسی