2777
2789
عنوان

میشه لطفا همگی بیاین واسه شفای بچم حمد بخونین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 33 پست
منو به  دوستی بپذرین بچه من دکتر گفته  آسم داره  تو رو خدا

پذیرفتم عزیزم

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندم ، ان شاءالله سلامتیش برگرده 

ممنون عزیزم

خد ا به عزیزه شما هم سلامتی بده

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
منو به  دوستی بپذرین بچه من دکتر گفته  آسم داره  تو رو خدا

سلام عزیزم بچت چطوره بهتر شد؟

تحت نظره فعلا خوبه

سلام عزیزم

بچم یکم بهتره شکره خدا

ولی استرس ول کن ما مامانا نیست

دو روزه خواب ندارم گیجم فقط

دخترم که شش سالشه تپش قلب گرفت بردمش دکتر قلب اکو گرفت میگه دریچه ریوی اش نرمه نمیدونم والا این دیگه کجا بود...از فکر پسرم اومدم بیرون

بچه شما بهتر شد؟

سلام دوست عزیز 

فردا اینجا صدام بزنید عکس براتون میفرستم 

انشالله بچتون هم سلامتیش برگرده و حالش خوب بشه ❤😍🌹

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
سلام دوست عزیز  فردا اینجا صدام بزنید عکس براتون میفرستم  انشالله بچتون هم سلامتیش برگرد ...

باشه خیلی ممنون 

ساعت چند هستید که بیام؟؟

سلام دوست عزیز  فردا اینجا صدام بزنید عکس براتون میفرستم  انشالله بچتون هم سلامتیش برگرد ...

سلام

چطوری خوبی

قرارشد صدات بزنم دو تا عکست رو بزاری بی ارایش و با اریش قبوله>

من الان اینجام بزار

سلام چطوری خوبی قرارشد صدات بزنم دو تا عکست رو بزاری بی ارایش و با اریش قبوله> من الان اینجام ...

با آرایشمو گذاشتم 

سلام چطوری خوبی قرارشد صدات بزنم دو تا عکست رو بزاری بی ارایش و با اریش قبوله> من الان اینجام ...

سلام ممنونم 

گذاشتم 

دیدید ؟؟؟

سلام ممنونم  گذاشتم  دیدید ؟؟؟

نه واالا ندیدم بخدا

بزار باز

سلام ممنونم  گذاشتم  دیدید ؟؟؟

کجایی دقیقا کجایی چشم به راهم هااااا بیا بزار بی ارایش و با ارایش لطفا نگار خانوم