2777
2789
عنوان

خواهرم

193 بازدید | 13 پست

سلام دوستان به راهنماییتون نیاز دارم .

هفته پیش برادرشوهرم به همراه دو تا بچه هاش به رحمت خدا رفتن دیروز هفتمشون بود.

خواهر بزرگ من امروز برای همسرش تولد گرفت و اقوام خودش و ما رو دعوت کرد به جز من رو ، چون ما عزاداریم ، کارش به نظر خودم اشتباه بود احترام همسرم رو نگه داشت باز من با این موضوعش مشکل ندارم ، هی میشینه پشت سر خانواده همسرم به بقیه حرف میزنه که چرا تو مسجد میوه ندادن، چرا شام ندادن ، چرا مسجد مبله نبود ، فامیلاشون دهاتین ، خلاصه من سه ساله تاحالا جواب اینکاراش رو ندادم ، ولی الان واقعا از دستش ناراحتم همسر خودش دوساله الکی پای من رو از خونشون بریده و خونه ما نمیان ، با این حال شوهر خواهرم امسال عمل قلب کرد من و همسرم اولین نفر رفتیم و هرروز ملاقات میرفتیم ، حالا به نظر تون من با خواهرم چه برخوردی بکنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=72180484]عجب خواهری .خیلی مگه باکلاس و پولداره؟ هیچی ب رو خودت نیار ب همسرتم.نگو اصلا ناراحت شه .مادرت باید ...[/QUOTخانواده همسرم رو قبول نداره ، مادرم هم هیچی نمیگه

از یک بزرگتر بخواه بهش تذکر بده ...خودت اگه حرفی بزنی ممکنه روتون تو روی هم باز بشه...وکدورتها بیشتر بشه...

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
افاده ای جز فاقد شعورهاست. در صورتیکه هیچ کدوم از اینا لطمه به ایشون نمیزنه مگه مهمونی بوده مبل باشه ...

رفت و آمد نکنیم که گفتم همسرش جواب عید دوسال پیش ما رو نداد و من دیگه نرفتم اونا هم نیومدن

رفت و آمد نکنیم که گفتم همسرش جواب عید دوسال پیش ما رو نداد و من دیگه نرفتم اونا هم نیومدن

خوب همین خوبه دیگه

نرید بیاید

واسه عملش هم یه ملاقات کوتاه کافی بود نه هر روز هر روز

تو اصلا کاری نداشته باش .اصلا جواب این حرفای بی سر و تهشو نده...اگه جواب بدی بدتر میکنه..بزار خودشو خشگل و باکلاس و همه چیزدان بدونه....همین طور بی محلی کن و جواب ندی خواهرتم بیشتر میسوزه...اخه جاریت بنده خدا چه حالی داره الان..