2777
2789
عنوان

خانمهای حاضر جواب

240 بازدید | 25 پست

دوستان نی نی سایتی من یه جاری دارم که خیلی عقده‌ایه هروقت منو میبینه بهم میگه وای چقدر زرد شدی چقدر قیافت ریخته بهم نکنه مشکلو مریضیی داری که انقدر قیافت بهم ریخته؟حالا باور کنید اصلا اینطور نیستما بارها شده وقتی بهم گفته چقدر زردی من از کسای دیگه هم پرسیدم گفتن نه اینطور نیست اصلا. حالا شما بهم بگید من چه جوابی بهش بدم تا ول کنه این حرفاشو؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو عزیزم چشمات زرد میبینه واگرنه اینهمه ادم تاحالا کسی بمن این حرفو نزده

یعنی اگه اینجا شـارژ و ذغـال قلیـونم بفروشن          من دیگه جایی نمیرم                                          یه پـتو میکشم سرم همین گـوشه میخابم   

ایندفعه قبل از اینکه بهت بگه تو بهش بگو عههه چرا امروز زرد شدی اصلا یه جوری شدی 

خداوند مهربان من .دلم❤، به سان قبله نماستوقتی عقربه اش به سمت تو باشد،در آرامشم   ...

بگو عزیزم شنیدم فلان دکتر واسه چشم خوبه 

یا بگو خداروشکر که اینطوریم از چشم بدخواهام در امانم خدا خیلی دوستم داره که به چشمت اینطور میام

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘

بگو عزیزم بهتره چشماتو به دکتر نشون بدی نکنه مشکل داره که منو اینجوری میبینی....دفعه بعد هم که دیدیش سریع بگو رفتی پیش چشم‌پزشک؟؟؟؟😂😂😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
بگو به تو چه اکبیری نکبت سیاه دماغ گنده 😅 بگو چشات مشکل داره سیا

حالا از کجا فهمیدی ک دماغ گنده س😂

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨