2777
2789
عنوان

برم یا بمونم😞😔

307 بازدید | 39 پست

من قبلا هم درباره رابطم با یه پسری اینجا براتون گفتم.من الان 2 ساله با یه پسری ام.اولا رابطمون عالی بود خیلی اخلاقش عالی بود ولی هی رفته رفته بد شد الان هم شکاک و بد دله نمیذارع من هیچ جا برم همش بهم شک داره خیلی سرده اصلا محبت نمیکنه بهم همش با رفیقاشه دارن معتادش میکنن جدیدا به دخترا هم تیکه میندازه من همه تلاشمو کردم درست بشه هر روز شده دعوا 360 درجه عوض شده

ولی ازش میپرسم منو دوس داری یا نه میگه دوست دارم. نمیتونم ازش جدا شم چرا با همه بدیاش

زندگی حال قشنگیست که عاشق نشوی                               ندهی دل به کسی مست شقایق نشوی                             مست خود باشی و یک عمر به دنبال خود                        که خودت خوب توانی بکنی حال خودت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اه خوشم نیومد ازش کاااااااااات

خب گفتنش راحته ولی نمیشه نمیدونم چرا

زندگی حال قشنگیست که عاشق نشوی                               ندهی دل به کسی مست شقایق نشوی                             مست خود باشی و یک عمر به دنبال خود                        که خودت خوب توانی بکنی حال خودت 
چون به احتمال زیاد خیلی تنهایی  اعتماد به نفست کمه  کمبود محبت داری رابطه ت کامل خطاست

تنها ک خیلییی همشم زیر سر خودشه سر این با همه رابطمو قطع کردم

خب گفتنش راحته ولی نمیشه نمیدونم چرا

خب مدت زیادی باهم بودین معلومه وابسته شدی اما عقلت بنداز جلو خودت بی طرف فکر کن و تصمیم بگیر

خدایا تنهاییا چرا منو رها نمیکنن ... آدما انگار برای من دعا نمیکنن ...
خب مدت زیادی باهم بودین معلومه وابسته شدی اما عقلت بنداز جلو خودت بی طرف فکر کن و تصمیم بگیر

هزار بار خواستم ولی یک درصد میترسم پشیمون بشم

میشه ولی اگه واقعا بخوای خودتو نجات بدی

میخوام ولی حس میکنم انقدر به شرایطم عادت کردم که حتی کاتم بکنیم مث قبل نمیشم