2821
2789

بچه ها هفته ی پیش قرار بود من و یکی از دوستام تنهایی بریم‌ بیرون این دوستم‌یه عادت بدی که داره هرجا میریم دوست پسرشم‌با خودش میاره وقتی که داشت میومد زنگ زد که فلانی(دوست پسرشم)باهاشه منم دوست ندارم وقتی نامزد خودم همراهم نیست دوست پسرش باهامون بیاد به روی خودم نیاوردم یه چیزیو بهونه کردم گفتم باشه عزیزم من میام ولی ۱ ساعت ۱:۳۰بیشتر نمیتونم بیرون باشم خلاصه وقتی رسید همینکه زنگ زد من فکری جواب دادم اونم ندونست من زود جواب دادم شنیدم داره به پسره میگه که اره فلانی گفته ۱ ساعت میام زود میرم منم گفتم چه بهتر 😐بعد یهو دید من پشت خطم یهو شروع کرد عشقم کجایی بیا و ...من خرم به روش نیاوردم ولی خیلی ناراحت شدم دیگه ازون روز باهاش حرف نزدم جواب پی اماشو سرد میدادم تا اینکه امروز زنگ زده میگه بیا بریم‌ بیرون‌میخوام خرید کنم به نظرتون به روش بیارم حرفی  که زدرو یا هیچی نگم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بگو عزيزم نميتونم بيام چ بهتر ن؟

تيك بندابعدم همسرت نيست تنها نرو مث اويزونايي انگار يا نامزدت ببينه بد ميشه برات

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
توام قطع نكن بگو من بااين رواني بيرون نميرم. يهوبگو عه عشقم توكه هنوزقطع نكردي 

واقعا دوست دارم اینکارارو کنم چون باید با ادمای بی شعور دورو مثل خودشون باشی

من شخصا تحمل این دو رویی هارو ندارم

حتما بهش میگفتم 

کاملا مستقیم

چون اگر نگم بعدها از لحاظ روانی آزارم‌ میده حتی اگر با اون‌ شخص رفت و امدی نداشته باشم دیگه

ممکن است که من منکر چیزی باشم؛ ولی لزومی نمی بینم که آن را به لجن بکشم یا حق اعتقاد به آن را از دیگران سلب کنم. (کالیگولا - آلبر کامو)

همون لحظه باید بهش میگفتی،چرا گذاشتی تو دلت بمونه عزیزم؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋