2777
2789
عنوان

تعبیرخواب گوشواره پسرهست یادختر

42592 بازدید | 21 پست

بچه ها خواب گوشواره دیدم معنیش چیه بنظرتون باتوجه به این خواب جنسیت بچم دختره یاپسر ....

توی دوتادختر م خواب انگشترمیدیدم اینبارگوشواره...ولی گوشواره بنظرم دختره چون ربط داره به دختر...تاحالا خواب دیدید تودوران بارداری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط نمیدونم جنس گوشواره ها توخواب چی بود زرد بودن وبایک نگین فیروزه ...اما طلا بودن یانه رو نمیدونم...میگن طلا دختره بدل ولی گرانبها پسر...

ولی به جنسش ربطی نداره مطمعنم مهم خود گوشواره اس ...تاببینم واقعا چیه

من ماه سومم دوست دارم جنسیتو بدون کلی هم خواب میبینم ولی میگن الکیه

اصلا الکی نیست من دوتادخترم توهرکدومشون میدیدم یک زنی میاد توخوابم انگشتر بانگین سبز بهم هدیه میده ....دوتاشونم دخترشدن...خواب گردنبند هم صددرصد پسره ولی گوشواره روتاحالاندیدم

خواب النگو چیه؟

من تو خواب دیدم یه خانمی کلی النگو رو دستشه

تو خواب خانمه رو میشناختم ولی الان هر چقدر فکر میکنم یادم نیست کی بود

❤روزای سختی رو گذروندم ولی امیدم به خداست.مطمئنم بهترینا رو برام رقم میزنه.به لطف و مهربونیش ایمان دارم😊🌷