2777
2789

من دو سال داشتم. 

نه خودم مشکل داشتم نه همسرم. 

بعدش عکس رنگی انداختم ببینم مشکل دارم یا نه که بازم نداشتم. ولی دو ماه بعد عکس با خوردن کلومیفن باردار شدم.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بدون هیچ علتی هرررر جا میرفتم میگفتن مشکلی نداری هزار تا سونو و عکس رنگی و هر چی که هست باز میگفتن مشکلی نداری بعد هفت سال تازه باردار شدم هر چی خواست خدا باشه همون میشه

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤

من شوهرم هیچ مشگلی نداشتیم و دو سال با دارو  دکتر هم نشدیم بیخیال شدم دوماه ورزش کردم. یکم وزنم کم شد بیخیالی ولی اقدممو یه شب درمیون داشتم  درجا همون ماه دوم لاغریم شدم

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی
بچتون دختر شد یا پسر؟

من دوقلو باردار شدم. یه دختر بود یه پسر.

دخترم خدا رو شکر سالم به دنیا اومد و پسرم سقط شد.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.