2777
2789

سلام من دوقلو هام امروز ۲۸روزشونه کنار شیر خودم اپتامیل ۱ میدم بهشون ولی نمیدونم چرا تو خواب زور میزنن و بعدش باد معده دفع میکنن خیلی اذیت میشن تا میخوابن گیج خوابن ولی هی گریه میکنن و نمیتونن بخوابن..چ شیر خشکی با شیر خودم بدم خوبه..خیلی ناراحتم

...خیلی هم خسته ..

واقعا بزرگ کردن دوقلو خییییییییلی سخته 

از روزی ک بدنیا اومدن من هنوز ی خواب راحت نداشتم خوابام همه نیم ساعتس

خدایا امیدم بتوست!!!  

والا ما يه قل داشتيم دهنمون سرويس شد تا الان كه پنج ماهشه چه برسه به دو قل

منم تا ٣ماه بعد زايمانم حتي يك شب بيشتر از ٢ساعت مجموعا نخوابيدم اونم يك ربع يك ربع البته پسر من كوليك شديد داشت

اگه ميتوني شير خودتو فقط بده اولش كمه ولي كم كم زياد ميشه چون شير خشك كلا نفاخ و سنگينه

منم بالاخره تصميم گرفتم خوش تيپ شم😅❤️ وزن شروع ٦٩.... وزن فعلي ٦٧.... وزن هدف تا عيد ٥٠ 💪🏻✌🏻👊🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکساله خواب راحت ندارم. 

اپتامیل شیر خوبیه 

حقیقت اینه که بچه ها تا ۳ ۴ ماه معدشون کامل نیست نفخ و کولیک وبی قراری و گهگاهی رفلاکس درحد کمی شیر بالا اوردن طبیعیه مختص نوزاد تو این سن هست. اگه علائم دیگه ای نباشه نیاز به درمان نداره

باید تحمل کنی این دوره بگذره و یا بری دکتر با یه کیسه دارو بیای خونه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
والا ما يه قل داشتيم دهنمون سرويس شد تا الان كه پنج ماهشه چه برسه به دو قل منم تا ٣ماه بعد زايمانم ...

اخه اینا نارس بودن نمیتونن گشنگی تحمل کنن تا شیر من زیاد شه...وقتی گشنشون میشه باهم گریه میکنن نمیشه این یکی صبر کنه تا اونو شیر بدم

خدایا امیدم بتوست!!!  

سلام اول اینکه خداقوت،اپتامیل شیرخوب و سبکیه .موقع خواب حتما آروغ نی نی ها روبگیرحداقل بایدیک ربع وقت بزاری واسه آروغ گرفتن بعدش معمولاراحت میخوابن کارشماسخت تره کاش یه کمک داشته باشیداینجوری یکمم خودتون استراحت میکنید

مهربونا واسه ی شادی روح همسرم یک صلوات بفرستید
اخه خودشون خیلی اذیت میشن تا میخوابن...طبیعیه؟؟

عزيزم طبيعيه من انقد بچه مو دكتر ميبردم اونم پيش فرهت بهترين فرق نوزادان هردفعه برا يه چيز اخرش گفت خانم بچه ي شما ١٥شهريور خوب ميشه نه زودتر نه ديرتر ١٥شهريور تازه ميشه اون نوزادي كه دوست داري ديگه برا خوابيدن بي قراري نميكنه ديگه زور نميزنه و.... همونم شد البته اول شهريور تقريبا

توام بايد بداري دوره ش بگذره من برگردم عقب واقعا ديگه دكتر نميبرم بچه مو چون بي تحربه بودم و خرف كسي رو هم قبول نميكردم كه ميگفتن طبيعيه

دلشون اروم ماستژ بده و وقتس ميخان پي پي كنن بندازشون دمر روي زانوت حتما عميشه يه كمك كنارت داشته باش تنها نباش و اينكه بهشون عرق نعنا با نبات سفيد هم بدي هيچ اشكالي نداره 

منم بالاخره تصميم گرفتم خوش تيپ شم😅❤️ وزن شروع ٦٩.... وزن فعلي ٦٧.... وزن هدف تا عيد ٥٠ 💪🏻✌🏻👊🏻
اخه خودشون خیلی اذیت میشن تا میخوابن...طبیعیه؟؟

بله کاملا طبیعیه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
عزيزم طبيعيه من انقد بچه مو دكتر ميبردم اونم پيش فرهت بهترين فرق نوزادان هردفعه برا يه چيز اخرش گفت ...

مرسی گلم...من نبات داغم بهشون میدم..بیشتر شبا اذیت میکنن ممنون از راهنماییت

خدایا امیدم بتوست!!!