2777
2789
عنوان

شیر شب

112 بازدید | 7 پست

سلام دختر من ۸ ماه و نیمشه ب

چندوقته دندون درآورده و به همین خاطر وزن و قدش ۴ ماه ثابت مونده تا الان شبها هر دو الی سه ساعت بهش شیر میدادم ولی الان دو روزه که خودم برای شیر بیدارش نمی کنم و اونم تا صبح می خوابه و بیدار نمیشه .به نظرتون تو روند رشدش تاثیر بدی می زاره خیلی نگرانم اینکارم تو رشدش تاثیر بزاره

من غم انگیزترین شعر جهانم .تونخوان!

نه بهترین کار رو می کنی شیر شب باید قطع بشه تا خواب بچه تنظیم بشه و دندونهاش هم خراب نشه. من ساکن کانادا هستم اینجا می گن بچه دو برابر وزن تولدش شد دیگه بدنش آماده هست ۸ ساعت شب بدون شیر تحمل کنه در طول روز هم هر سه ساعت یک بار باید شیر بخوره

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم شیر شب از ۶ ماهگی باید قطع شه تا هم دندون بچه اسیب نبینه هم راحت تر جاش جدا شه نگران نباش اگه گرسنه باشه حتما بیدار میشه خودش

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

خوش به حالت پسر من یکسالشه هر شب برای شیر بیدار میشه هرچی هم شامشو دیر میدم یا شب که بیدار میشه اب بهش میدم بازم شیر میخواد

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
خیلی خوبه که. شیر شب برای دندوناش خوب نیست. در ضمن مطمئن باش که سیره و بدنش نیاز نداره وگرنه گریه می ...

پس تو وزنش تاثیری نداره ؟ آخه دکترش گفت نباید شیر شب بچه رو قطع کنی حالا می ترسم رو رشدش تاثیر بزاره

من غم انگیزترین شعر جهانم .تونخوان!
پس تو وزنش تاثیری نداره ؟ آخه دکترش گفت نباید شیر شب بچه رو قطع کنی حالا می ترسم رو رشدش تاثیر بزاره

نه اگه گشنه‌ش باشه خودش بیدار میشه. تو روز هم حسابی شیرش بده. اتفاقا اگه بچه ها خواب کافی داشته باشن خیلی بهتر رشد میکنن. بیشترین میزان ترشح هورمون رشد دو ساعت بعد از خواب عمیقه.