2821
2789
عنوان

تروخدا بیاید

107 بازدید | 24 پست

سلام دوستان.جمعه شب تولد یک سالگی دخترم‌ بود و شب یکشنبه دخترم حالش بد شد.اسهال و استفراغ شدید و هیچی نمیخوره بجز شیر خودم.بردمش دکتر گفت ویروس گرفته بستری کن ولی امشب ببر خونه تا فردا اگه حالش این بود بستری میکنیم.اوردم خونه استفراغش خوب شد و اسهالش بند نمیاد.بستری هم نکردم و تا الان سه بار سرم زد به بچم.دخترم از یکشنبه یه تیکه نون تو دهنش نذاشته.یه خانمی تو مطب گفت از چشماش معلومه نظر کردست.چکار کنم بخدا حال خودمم خرابه با این اوضاع پری شدم و هر چی میخورم بالا میارم شیرمم کمه بچم وزنش شده ۹ کیلو تو این چند روزه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره کلی دارو داده.بچم تا دارو ها رو میبینه دستم فرار میکنه

عزيزم بچه جاريم و بچه خواهرم و بچه ي يكي از دوستام كه همه زير ٢ سال هستن اين مريضي رو گرفتن و هيچ دارويي نداره ، الكي معده اش رو با دارو پر نكن مخصوصا اينكه غذا هم نميخوره. فقط بايد مراقب باشي آب بدنش كم نشه و بيشتر بهششير بدي. بچه خواهر بيچاره ام كه آب هم ميخورد بالا ميورد

عزیزم پودرسنجد روباپودربادام بریزتوشیربهش بده دوباربخوره خوب میشه من دوقلوهام اینجوری شدن بهشون دادم ...

نمیخوره.پودر سنجد با ماست قاطی کردم دهنشو سفت میبنده.فقط شیر خودمو میخوره.تو لیوانش اب سیب براش ریختم یذره مزه کرد همه رو تف کرد