2777
2789
عنوان

بیاید از خز بازیای دوره مدرسه و نوجونیامون بگیم😂🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 80 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@یخمک100_تومنی  

سیلام عزیزوم 😍

خز بازیامون اینکه اهنگ میخوندیم باهاش رقص جوادی میرفتیم 

😐چقدرم فکر میکردیم باحال هسیم 

😐ارایش کردن های زنگ اخر 

کلیپس هامون 

استین بالا زدنامون 

سرمون از شیشه سرویس میکردیم بیرون 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58

تاپیک عالی 

اکثر اوقات مدرسه تا خونه رو میدویدم تو مقطع دبیرستان حس قهرمان دو میدانی داشتم  لایی هم میکشیدم! 

مسیر مدرسه تا خونه از میدون توحید تا فلکه اول! 😅

احساس تنهایی شدید 

چون رفتارم پسرونه بود هرسال یه نفرو داشتم تو مدرسه عاشقم بشه و برام شعر و نامه بفرسته! منم تند باهاشون قهر میکردم جهت دلبری... 

بعد معلما یا ماماناشون سعی میکردن اشتیمون بدن! 

احساس تنهایی شدید 

از یه پسره تو محل خوشم میومد شبیه زاید خان بود! میدونستم چ ساعتی میاد همون ساعت میرفتم مغازه خرید میکردم... برای یه خرید سه ساعت در حال ست کردن لباس بودم... 

یه پسره هم بود تو محل خیلی خوشگل بود ما بهش می‌گفتیم توت فرنگی... الکی مثلا خیلی رمزی حرف میزدیم 

احساس تنهایی شدید 
@فدرابانو   @دختر_نازبابا   @دختررویاها     @خانوم_آقا_احد   ...

والا چی بگم😑😑روم ب دیواررررررر

از اونجایی ک شر و شرور بودیم مثلا میخواستیم خیلی شاخ باشیم🤦🏻‍♀️ هرروز بعد مدرسه دعوا میکردیم با پسرا🤦🏻‍♀️ روم ب دیوار😒 ی سری پسره گفت اخه تو با این چشات بیشتر بهت میاد معشوقه باشی تا گنده لات😐همونجا پرام ریخت و تو اوج خدافظی کردم😂😂😂

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
تاپیک عالی  اکثر اوقات مدرسه تا خونه رو میدویدم تو مقطع دبیرستان حس قهرمان دو میدانی داشتم &nb ...

مرسی عزیزم😍

وای خیلی خوبن اون دوره😂😂😂😂

مرسی تعریف کردی برام

"تولید مثل" اسمش روشه، اگه واقعا خوبید، مثل خودتونو تولید کنید. با تشکر
والا چی بگم😑😑روم ب دیواررررررر از اونجایی ک شر و شرور بودیم مثلا میخواستیم خیلی شاخ باشیم🤦🏻‍♀️ ...

آره خدایی تو با اون خوشگلی چشمک میزدی پسرا میمردن احتیاج به لات بازی نبوووود خواهر😂😍

@فدرابانو   @دختر_نازبابا   @دختررویاها     @خانوم_آقا_احد   ...

سلام جیگر چطوری خوبی😀🙋‍

والا خزم این بود ک همش فک میکردم هرکی نگام میکنه عاشقمه😀🙈🙈🤣🤣😋

اول سال شلوار مدرسم ب کردی میزد مانتوم بلند بود بعد رفته رفته شلوارم لوله میشد مانتوم کوتاه و تنگ میشد 😀😁😁😉

سلام جیگر چطوری خوبی😀🙋‍ والا خزم این بود ک همش فک میکردم هرکی نگام میکنه عاشقمه😀🙈🙈🤣🤣😋 اول ...

سلام عشقم😁😍

من میترسیدم تنگ کنمممم😭

آره خدایی تو با اون خوشگلی چشمک میزدی پسرا میمردن احتیاج به لات بازی نبوووود خواهر😂😍

😂😂😂 اون موقع ب این شکل نبودیم بلاخره سیبیل و اینا بود😂😂🤦🏻‍♀️ولی خب... ب ما نمیومد😂😝

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
سلام عشقم😁😍 من میترسیدم تنگ کنمممم😭

😂😂😂من کم کم تنگ میکردم غزل😅😅ریز ریز ک کسی نفهمه

بعد وسطای سال انقد تیپم خنن میشد ک نگو

دوستام میگفتن مریم اولای سال همش شلختس بعدش میشه جیگر😉😄😄😄